jak widzę już działa nowa wersja. rozumiem że miało to związek z wczorajszą awarią i pewnie pod wpływem "zadowolenia" graczy ze zmian szpiegowania w wersji 1.59.6.
i choć nowa wersja nie została opisana nową cyferką a wręcz ukryta pod starym numerkiem to kilka zmian widać "gołym okiem". warto jednak było by poinformować graczy jakie zmiany zostały wprowadzone.
ps. ja zauważyłem jak dotąd trzy różnice kosmetyczne ale jednak jest to wyraźny dowód.
porawiono wyświetlnie pod IE:
- wróciły na miejsce ikonki wiadomości i flot
- prawidłowo znowu wyświetla mi się wyszukiwany nick w statystykach
tu niestety minus:
- nie mogę wejść na mapkę uproszczoną, mapka wyświetlająca obrazki jest dostępna
- w kolejce zadań kiedy klikam na kolejne budowy przenosi mnie do góry strony, by zobaczyć pozostały czas do zakończenia budowy muszę co chwila przesuwać pasek pionowy na dół (przedtem tego nie było).
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2011 09:08
hahahaha...Adminie..to żart?
zmiany nowe, oficjalnie, wprowadzane powiedziałabym jako retusz tej gry......a stare??? o nich lepiej nie wspominać ...???
to co opisałem to w większości zmiany kosmetyczne, jednak zamiast mapy taktycznej widzę jasną pustkę.
przeglądarki nie chcę zmieniać, ale domyślam się że np na FF mapa będzie działać prawidłowo
[ Dodano: Sob 10 Wrz, 2011 10:44 ]
inne zaobserwowane zmiany pod IE:
- na karcie zamiast: "tauriworld" wyświetlają się: "#####"
- niektóre łącza zostały podkreślone np. w statystykach czy wiadomościach
- mimo pojawienia się okienka: "nastąpiło wylogowanie (...)" po wciśnięciu butony nienastępuje przekierowanie na stronę logowania.