Elu, surkę za KG można było kupić zawsze. Ta opcja w tej grze działa i działała bez błędów. 1000 jednostek dowolnej surki kosztuje 5 KG
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
Informuję więc wszystkich co odpowiadają na t3 niema 2.0 i targowisko nie funkcjonuje
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
a ja ogólnie byłbym za rozbudowaniem jednostki szpiega..i zamiast multi wprowadzenie szpiegów o różnej specjalizacji...np szpieg nawigator opóźniałby czas dolotu floty albo kierował ją na pustą wyspę...szpieg naukowiec sabotowałby czas odkrywania technologii,szpieg kombinator-kradłby 20% surki ja przebiłby się przez kontrwywiad ...chętniej kupiłbym bonus szpiega co by po pokonaniu kontrwywiadu informował o rodzaju jednostek lecących do mnie z atakiem... można by rozbudować szpiega w opcji premium u myślę że z korzyścią dla gry....na razie wysłanie szpiega z misją sabotuj budowę to parodia...bo info o sabotowaniu jest ale samo sabotowanie nie istnieje w rzeczywistości gry
Elu a w którym miejscu napisałem Targowisko ? Żeby kupić surkę za KG wystarczy gildia bez opcji Targowiska
Sprawdziłem i na T3 , działa.
To działa od wieków, nie sądzisz chyba, że ADM dobrowolnie zrezygnuje z dochodów
PS
Elu, ja zawsze podaje sprawdzone informacje
_________________ GB&BG
to głęboko... "
Ostatnio zmieniony przez mar2511a Pon 21 Lis, 2011 17:00, w całości zmieniany 2 razy
Mar doskonale wiem o czym Ty napisałeś
mnie chodzi o to, że na t3 jak na razie nie ma czego kupować bo nikt Ci nie sprzeda
T3 to pustynia jak na tę chwilę i wyścig
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Elu, jeszcze raz. Do zakupu wystarczy , że masz KG. To gra jest SPRZEDAJĄCYM, nie żaden gracz. Koszt to 5KG za 1000 dowolnego kruszcu. Nikt nie musi sprzedawać żebys Ty mogła kupić. Pustynia nie ma tutaj nic do rzeczy.
A wyścig ? Własnie przewagę dość istotną na starcie daje możliwość kupna surki za KG.
Masz kasę, masz surkę. Masz surkę to masz resztę
_________________ GB&BG
to głęboko... "
Ostatnio zmieniony przez mar2511a Pon 21 Lis, 2011 19:40, w całości zmieniany 1 raz
mar2511a, Tobie chodzi o opcję "wymiana bezpośrednia". co prawda nigdy z tego nie korzystałem jednak rozumiem, że ta opcja pozwala na wysłanie surówki bez czasu oczekiwania na transport - natychmiastowy transport 1000 jednostek surowców na dowolną wyspę (Twoją, kogoś z sojuszu, czy nawet kogoś innego po wpisaniu koordynatów) kosztuje 5 KG. opcja ta nie pozwala kupować surowców a tylko je wysyłać, Ela ma rację.
nieśmiało zapytam - kiedy zostanie naprawione szpiegowanie?
Wysłany: Wto 22 Lis, 2011 10:11
John_B, jeśli masz na myśli wprowadzenie wszystkich zmian zatwierdzonych przez Senat, to kluczowa ich część została sformułowana jednoznacznie dopiero w zeszłym tygodniu: http://www.tauriworld.pl/...stek-vt1934.htm
Gdy będzie znany termin wprowadzenia tych modyfikacji, powiadomimy o nim.