Z przyjemnością informujemy o uruchomieniu nowego serwera gry Tauri World w języku polskim, który będzie dostępny dla wszystkich dotychczasowych i nowych graczy - już w dniu 24 stycznia 2012 r.
I proszę - nie pomyliłem się!
JULIO - możesz to jeszcze raz skomentować ?
Teraz czekamy na T5 czy już na połączenie serwerów ?
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 19:01
Ja też nie, ale był post graczy i odpowiedź administracji, że nie planuje, ale Julia gdzieś napisała, że zmienili zdanie.
Ja na to odpisałem że potem połączą T1,T2 i T3. Od razu Julia odpisała, że nie planują połączenia.
Ja nie chciałem już być dalej złośliwy i odpisać, że połączą na pewno, ale najpierw uruchomią serwer T4 .
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
a na biegunkę, koklusz i gradobicie receptą będzie T5
Scott Taylor
uważam że t3 i t4 to szansa dla świeżaków, bo tu się ich jada na obiad,a stary gracz nie przejdzie na inny serwer lub na chwilę jak na serwerach u.s. po prostu zbyt duży poziom technologii na starych serwerach by się bawić w to odnowa,co do pustyń to na t1 też są ....ale niebieskie
Julio
1. Proszę o info Po co ten świat T4 ?
2. I jeśli można o wieści ze świata T3 - jego sukcesie
Napisałaś kiedyś w wątku Nowy serwer T3 już jest!
Niedługo rozpoczniemy aktywne działania mające pozyskać nowych graczy, dzięki czemu T3 rozkwitnie, ba, powiem wręcz, eksploduje nowymi wyspami.
3.Co zamykaniem światów T1, T2, itd
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Jeśli nie jest to tajemnicą to jakie były przewidywania do ilości pozyskanych graczy
Wg mojej zgrubnej weryfikacji jest ich na T3 800 sztuk, na T2 1800, na T1 1800.
niebiescy i z jedną wyspą nie są uwzglednieni.
Wg mnie na T4 będzie ich jeszcze mniej. Założenie T3 było już niefajne, a teraz T4 to juz wcale.
dlaczego Ty za wszelką cenę chcesz zniszczyć marzenia Administracji o wielkości TauriWorld na miarę innych dobrze działających gier
a fe brzydal winoooo
Scott Taylor