Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 11:07 Serwer testowy w języku angielskim
W związku z otwarciem na rynki międzynarodowe, serwer testowy Tauri World zmieni język na angielski w dniu jutrzejszym o godz. 12.00. Zmiana ta będzie obowiązywać do odwołania.
Polskich graczy, korzystających z serwera testowego, przepraszamy za utrudnienia i zachęcamy do nękania swoimi flotami nowych graczy z Chin, Arabii i innych krajów.
Julio w czasie kiedy ja pobierałam nauki jedynym dostępnym lektoratem był lektorat z języka rosyjskiego,
nie podoba mi się to nic a nic
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 13:46
A ja sugeruję zlikwidować serwer TT.
Jako że - to moje subiektywne odczucie - T1 jest praktycznie serwerem testowym/niestety/, pozostawić go na prędkości normalnej a właśnie na nim testować nowości.
Może dłużej te testy będą trwać, ale przynajmniej będą...
I dajcie tych Arabów czy Chińczyków tutaj...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
po co Chińczykowi nasz duży pancernik jak on malutki facecik i może mieć taki sam za 1/10 tych surowców w 21 min
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 14:18
Aga Khan napisał/a:
A ja sugeruję zlikwidować serwer TT.
Jako że - to moje subiektywne odczucie - T1 jest praktycznie serwerem testowym/niestety/, pozostawić go na prędkości normalnej a właśnie na nim testować nowości.
Może dłużej te testy będą trwać, ale przynajmniej będą...
niejeden raz o tym pisałam...od dawna T1 jest serwerem testowym...
a serwer testowy moim zdaniem powinien mieć nazwę speed i określony czas działania...tez pisałam...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 15:38
doda...położył mnie na wznak facet w celi schylający się pod prysznicem...
poczułam dokładnie o czym piszesz....i chyba tak się czuję myśląc o serwerze testowym
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''