Wiem, że sobie poradzisz, jestem przekonana, że Ci co wiedzę mają większą niż Twoja będą Ci pomocni.
Może coś dobrego uda Ci się dla tej gry osiągnąć.
Teraz do Henia
Heniu nie jesteś tak źle postrzegany jako gracz , 10 osób z 58 głosowało na Ciebie, czyli jest pewna grupa darząca Cię zaufaniem, a ja na pewno, bo wiem co Tobie zawdzięczamy.
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Stało się, zostałem wybrany Starszym Senatorem, czyli zostałem obdarzony Waszym zaufaniem za co bardzo dziiękuję.
Będę z Waszym udziałem poprawić niektóre „wątpliwie działające” elementy w tej grze, aby grało się Nam lepiej.
Zacznę od skompletowania zespołu, dzięki któremu będziemy mogli przygotować pomysły pod Wspólną dyskusję.
Pozdrawiam Wszystkich, proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Spoooooooooooko, toga chyba nie będzie potrzebna, ale jakby co szyć potrafię
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Ostatnio zmieniony przez Ela Pią 30 Wrz, 2011 17:15, w całości zmieniany 1 raz
Elu znasz moje nastawienie do tych wyborów to twoja sprawka ale dziękuje wszystkim którzy na mnie głosowali
Jest jednak cos gorszego to że administracja straciła zaufanie graczy a nic gorszego nie moze być
Ostatnio zmieniony przez henio776 Pią 30 Wrz, 2011 18:30, w całości zmieniany 1 raz
max moje gratulacje ! ! !
Trzymaj dotychczasowy kurs a wszystko będzie dobrze a nawet mamy nadzieję że lepiej niż dotychczas może te zmiany jakie się szykują wyprowadzą tą grę na prostą i podniosą ją z dna ku któremu zmierzała
_________________ "Przyszłość jest zdeterminowana wolą tego kto ją kształtuje"
max a ja powiem tak: czeka Ciebie wiele pracy i to nie zawsze łatwej. nie raz ktoś na forum coś Tobie zarzuci, że nie wymogłeś zmian na administracji, że wprowadziłeś coś czego on nie chciał. współpraca z administracją też nie będzie łatwa bo ustalenie czegoś w senacie nie oznacza jeszcze zgody w Administracji ale znając Ciebie wiem, że się do tego nadajesz.
do pokonanych mogę powiedzieć tak: Wasza porażka wyborcza oznacza tylko że mieliście dobrego przeciwnika lecz nie oznacza Waszaj słabości.
a ja czując się w pewnej mierze winnym wybrania maxa na najstarszego senatora ( w końcu oddałem na niego głos) chciałbym zgłosić swoja kandydaturę do senatu który powoła max987 i chętnie podejmę z nim współpracę w celu ulepszenia gry dla siebie i dla wszystkich graczy
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
MAX
za wygraną gratuluje
to co jest do zrobienia współczuje
plusem jest to że gra może się rozwinąć
jest nas wielu potężnych i bardzo doświadczonych graczy którzy lepiej znają tą grę niż twórcy
do twórców i zarządzających grą
lepiej szanować swoich klientów niż stwarzać tylko problemy i restrykcje wobec nas
dzięki nam zarabiacie i dzięki mam możecie tą grę dopracować
symbioza jest lepsza
Maz gratulacje, tylko nie słuchaj malkontentów, to prozaiczna zawiść !
Jak będziesz potrzebował wsparcia, to ode mnie i mojego sojuszu je masz. Jak trzeba będzie testować nowe rozwiązania - to jestem chętny (taka świnka testowa).
wybacz mi max wtrącanie się ale powinieneś graczowi "e" zaproponować przynależność do grupy waszej senatorów zauważ, jak to, że ona bardzo dużo pisze na forum interesuje się grą a najlepsze to to że ma dużo racji w swoich postach :)
decyzja należy do Najstarszego Senatora ale ja popieram pomysł
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.