a potem wszyscy wrócicie do T1 i floty będą stały tam gdzie były
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Przyznam się że i Ja zalogowałem się na T3
inny login ale to wyjdzie w praniu
na razie kontrolnie dla zabicia czasu
później zobaczymy
Jedno już wiem że czasy z T1 kiedy się siedziało godzinami i goniło we wszystkim graczy z
top10 nie wrócą, dziwię się tylko tym wszystkim biednym nieszczęśliwym co bronią Adamsów, ja dałbym dużo aby móc być w ich sytuacji i gonić a nie być gonionym
zapewniam was że frajdy z tego nie ma...
_________________ ---winland---
Ostatnio zmieniony przez dpolansk Sob 15 Paź, 2011 20:36, w całości zmieniany 1 raz
odnośnie reklamy Aga a chodzi Ci o opis w jeżyku ang. czyli to co kiedyś już znalazłem to inna lepsza tauriworld której nam nie dano? pancernik ma poiżej build coast....pewnie jak wp kupi licencje a nie będzie rozwijać starą to doczekamy..ale to tylko moje dywygacje
[ Dodano: Nie 16 Paź, 2011 20:44 ]
ktoś zapomniał się przyłożyć i nie do końca przetłumaczono screeny
_________________ doda27 pogromca
Ostatnio zmieniony przez doda27 Nie 16 Paź, 2011 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011 18:36
Obrazki prezentowane w reklamie mają charakter poglądowy. To że jest na nich coś widoczne (określony tekst czy grafika), nie oznacza, że dokładnie tak samo wyglądający ekran da się uzyskać w grze w wersji 2.0. Grafiki powstawały w czasach, gdy wersja 2.0 jeszcze w ogóle nie działała w żadnej postaci. Prezentowany na nich jest jedynie ogólny wygląd i klimat gry.
Proponuję nie zbaczać z tematu. Już teraz można podziwiać wiele spośród funkcji planowanych w wersji 2.0, wystarczy poświęcić kilka sekund na rejestrację na serwerze testowym. Na potrzeby dyskusji o wyglądzie i funkcjonalnościach wersji 2.0 założyliśmy osobny temat. Niniejszy temat służy natomiast do ogólnych dyskusji na serwerze T3.
Wysłany: Czw 27 Paź, 2011 07:55
Nie weim dlaczeo, ale czesto mam problemy z zalogowaniem sie na T3. Ten sam login i hasło co na T1 . Na T1 jest oki na T3 problem z wejściem wyrzuca mnie
Miałem identyczny problem. Najpierw wyczaiłem ,że zawsze działa jak wejdę na mail i kliknę link dzięki któremu wcześniej otrzymałem 100kg i wtedy wchodzi. Okazało się jednak ,że problem tkwi w przeglądarce Chrome. Zmieniłem na Firefoxa i działa bez problemu :)