To spróbuj max987 znaleźć mój dzisiejszy post dot. tematu "lista błędów" a jak ci się uda to napisz mi na pw jak mam to zrobić
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Trzeba czasu by google prawidłowo zindexowało całe forum. Niestety tak działa google search.
PS: Wpisanie frazy w google.pl: """HISTORIA ZE "SMERFNEJ" WYSPY tauriworld""" też nie wyświetla wyników więc to nie wina search na forum a indeksowania google.
Sorry AdminieGry
nie wszyscy są tak biegli jak Ty w poruszaniu się w tej wyszukiwarce,
pomijając oczywiście, tę moja drobną wadę jaką jest niedostateczna wiedza informatyczna,
o rany ja nawet nie wiem o czym napisałeś!
ale już kiedyś informowałam że dla mnie komputer=pralka, odkurzacz, lodówka a wiedza informatyczna=czarna magia
Scott Taylor
to pewnie tak samo Adminie jak z Twoją deklaracją na temat zależności badań - już ponad tydzień i jakoś te parę dni nie chce minąć, chyba że mój kalendarz leci troszkę szybciej niż Twój
To znaczy jak mam znaleźć ten temat, post
ja wpisałam lista błędów i nic
błędy i nic
co mam wpisać?
Scott Taylor
to przy okazji może odpowiedz mi gdzie znajdę info na temat kolorów w nazwach budynków i czy istnieje jakaś możliwość na przyspieszenie eksploatacji złóż, ponieważ nigdzie tych informacji nie mogę znaleźć
Wpisanie frazy: "lista błędów" wyświetla wynik google gdzie na 1 pozycji jest temat. Proszę pamiętać o zaznaczeniu opcji "Na forum".
Kolory:
Zielony - budynki początkowe i produkcyjne (huta itp.)
Pomarańczowy - budynki związane z jednostkami (stocznia, koszary, labolatorium gdyż technologie do tych jednostek)
Brązowy - cała reszta.
Złoża:
Tak istnieje - poziom budynku, bonusy do wydobycia, technologie.
A co ja zrobiłam
nie chciałam przeszukiwać całego internetu
dałam forum
i nic
Scott Taylor