Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 09:57 Bohaterowie powracają do nas
Jest taki czas, w którym granica między światami staje się cienka. Polegli bohaterowie pragną powrócić i służyć dalej ku chwale swojego imperium.
W okresie od 31 października godz. 12.00 do 2 listopada godz. 12.00 koszt wskrzeszenia każdego martwego bohatera będzie wynosił jedynie 1 (jeden!) Kasy Gildii.
Jak to zbliża się Halloween! zmartwychwstanie gwarantowane za 1 KG!
Dobrze że po moich wyspach te duchy nie latają!
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 13:03
Julio...wiem...jestem upierdliwa...
ale uważam ,ze jest bug w grze...
na lotce wysłałam admirała i generała z flotą do walki
już nie wnikam z powodu jakiej logicznośći zginęli...
ale po zakończeniu misji nie mogłam opuścić wyspy bo duchy moich martwych herosów nadal tam były...
moim zdaniem jest to błąd który zmusił mnie do wykupienia ich za KG tylko dlatego bym mogła opuścić wyspę...
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 14:13
Proponuję przedstawić to zagadnienie do przedyskutowania w dziale Pomysły i Propozycje. Jedynym prostym rozwiązaniem byłoby całkowite kasowanie bohatera, który zginął, będąc przypisanym do wyspy, którą gracz chce porzucić.