Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 16:03 Łap Bugi na Testowym i wygraj Kasę Gildii dla dowolnego kont
Łap Bugi na Testowym i wygraj Kasę Gildii dla dowolnego konta!
W konkursie może wziąć udział każda osoba - wystarczy posiadać (lub stworzyć nowe) konto na serwerze testowym i wysłać mi (na Prywatną Wiadomość) jego login wraz z dopiskiem: TESTUJĘ!
Każde zgłoszone w ten sposób konto otrzyma 500 Kasy Gildii. Bonusy na koncie testowym trwają krócej, ale są dużo tańsze.
Jeśli podczas gry na serwerze testowym (wersja 2.0 beta) zauważycie błąd, powodujący utrudnienie z korzystania z nowego interfejsu 2.0, a w szczególności brak funkcjonalności obecnej na serwerach T1,T2 lub T3, wyślijcie go na OBA poniższe adresy:
tauri-admin@tauriworld.com oraz
julia.tauri@gmail.com
Przyjrzymy się każdemu zgłoszeniu. Jeśli rzeczywiście jest to błąd, wówczas poinformujemy o wprowadzeniu go na listę poprawek, a pierwsza osoba, która dany błąd zgłosiła, otrzyma dodatkowo 20 Kasy Gildii na swoim koncie testowym. Warunkiem jest, że błąd ten nie występuje na pozostałych serwerach (jest związany z nowym wyglądem wersji 2.0).
W związku z powyższym, proponujemy zamieszczać opis zgłaszanego błędu także w niniejszym temacie, aby uniknąć wątpliwości w kwestii pierwszeństwa zgłoszeń błędu.
I teraz najlepsza część - 5 osób, które dzięki zgłaszaniu błędów uzbierają największą nagrodę na serwerze testowym, otrzymają taką samą kwotę Kasy Gildii na dowolnie wybranym przez siebie koncie na dowolnym innym serwerze Tauri World zaraz po wprowadzeniu wersji 2.0 na wszystkie polskie serwery.
Przykładowo, jeśli 7 osób podejmie się sprawdzania błędów i uzbiera dzięki zgłoszeniom:
1. Osoba: 540 KG
2. Osoba: 460 KG
3. Osoba: 420 KG
4. Osoba: 400 KG
5. Osoba: 320 KG
6. Osoba: 280 KG
7. Osoba: 160 KG
- to pięć pierwszych osób otrzyma dodatkowo wymienioną obok siebie kwotę Kasy Gildii także na swoim koncie na T1, T2 lub T3, gdy wersja 2.0 zostanie opublikowana na tych serwerach.
Zdecydowałam się zostać testerem na TT, być może w ten sposób uda się wychwycić niedociągnięcia, którymi zostalibyśmy uraczeni, zdaję sobie sprawę z braku dogłębnej wiedzy o grze ale postaram się zrobić wszystko rzetelnie na tyle na ile pozwolą mi moje umiejętności.
1. brak zegara czasu rzeczywistego
2. brak współrzędnych wyspy na której się znajduję o ile nadałam wyspie nazwę własną
3. zbyt krótka nazwa wyspy - dlaczego tylko 9 znaków
4. przy stanie surowców brak informacji o pojemności magazynu
oraz zgłoszone wcześniej tj.
5. brak ikon ataku własnego i ataku wroga
6. nieprawidłowo działająca ikona wiadomości
6. ekran wiadomości którego wrzuty zamieściłam nieczytelny i nie spełniający planowanych założeń
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
kupili was za garść złotych monet judasze zamiast nich będziecie odwalć robotę "testerzy" 500 zł monet+ 25 zł z konta jak zasilasz gildę ....kupili was....starych wjadaczy wstyd...sypneli groszem i lecicie
nie Doda, to nie tak
chciałbyś obudzić się któregoś dnia z 2.0 bez zegara, bez wiadomości itd ....
Scott Taylor
normalnie nie poznaje was-kupili starych graczy stanowiskami w senacie i srebrnikami z serwera testowego ot króliczki doświadczalne hańba,jednych zbanowano innych kupiono -chylę czoła admini i podnoszę przyłbicę ,wy też podnieście swoją nie usuwajcie tego posta zobaczymy ilu graczy się ze mną zgadza.
BUG - W niektórych przypadkach może nie pojawić się Panel budowy (kolejka) mimo że proces budowy budynku jest w toku. Błąd namierzyliśmy i jest naprawiany.
BUG - W niektórych przypadkach może nie pojawić się Panel budowy (kolejka) mimo że proces budowy budynku jest w toku. Błąd namierzyliśmy i jest naprawiany.
A to do czego Adminie jest odpowiedź bo nie rozumiem?
Scott Taylor
Elu, w tym wątku gracze którzy znajdą błędy w 2.0 beta mają je umieszczać (poza wysyłaniem maila). Dzięki temu dostaną KG. Ja napisałem tutaj żeby było wiadomo że błąd już jest wykryty i KG za niego nie przysługuje.
ok teraz zrozumiałam gdy zobaczyłam dokładnie to samo,
chociaż mnie Julia prosiła aby spostrzeżenia zamieszczać na forum aby wszyscy wiedzieli co jest już odkryte,
dobrze, że dodałeś koloru do wiadomości na ekranie ale to co nie jest pogrubioną czcionką rozjaśnij nieco bo jest mało czytelne
Scott Taylor