czy istnieje możliwość odtworzenia wiadomości wysłanej do innego gracza
abebe [Usunięty]
Wysłany: Czw 27 Sty, 2011 21:14
Nie znam takiego mechanizmu ale zawsze mozna liczyć na pomoc Robo i otrzymać
chociazby taką (kilka wersji, bez ironii i podtekstów):
1. Na chwilę obecną nie ma takiej mozliwości ponieważ skrypt usunął tę wiadomość ze względu na...
2. Proszę zwrócić się do adresata o zwrotne przesłanie treści posta
3. Niestety nie jest to możliwe, nie mam dostępu do zawartości i tresci textów umieszczonych w module wiadomości profilu gracza
4. Cały zespół zajęty jest usuwaniem błędów gry i niestety nie ma mozliwości przeszukania serwera pod kątem zlokalizowania treści Twojego posta
5. Moduł wiadomości nie jest skonstruowany na wzór forum i nie posiada zaimplementowanego archiwizatora
6. Nie ma takiej mozliwości, proszę szczególnie ważne posty archiwizować w pliku txt na własnym dysku twardym
7. Oczywiście jest taka możliwość, proszę o przesłanie na moją pm lub pocztę
następujących danych:
Swiat Tauri (t1 lub t2)
nick gracza
adres pocztowy skrzynki, na którą został wyslany link aktywacyjny
datę i godzinę wysłania takiego posta
(a w ostateczności przybliżony dzień)
czego dotyczył ten post,
do kogo był wysłany.
Innych możliwości nie widzę
Ale spróbuj, wszak nadzieja umiera ostatnia
ps
to tylko prawdopodobne odpowiedzi, których udzieliłbym ja będąc na miejscu administratora
Ostatnio zmieniony przez abebe Czw 27 Sty, 2011 21:17, w całości zmieniany 1 raz
idę teraz za radą abebe na pasku mam cały czas otwarty dokument world i zanim przycisnę wyślij kopiuję jego treść do dokumentu coby ktoś póżniej nie mówił, że nie wiedział
abebe [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 08:52
Myslę, że prościej będzie to robić w notatniku systemowym. Word może wprowadzać swoje elementy do tekstu (formatowanie, itp)
Ale oczywiście robisz jak Ci wygodniej
a tak poza tym zdradź jak utrzymujesz taką formę piszesz o 2 w nocy, o 9 rano.
mam taki dziwny organizm... wystarcza mi maxymalnie 2 godziny snu na dobę.
Nie wiem dlaczego tak jest, w literaturze medycznej jest wiele wyjaśnień, ponoć, ale ja tam nie zaglądam bo może to jakaś choroba? i co najgorsze trzeba to leczyć...
a notatnik ... już Wiesz :)
Muad'Dib [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 20:44
Abebe wiesz jak to sie nazywa:):"mania"hehehhe chlopie moze faktycznie powinienes przeczytac ta ksiazke.