Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 18:47 Opuszczanie wyspy i blokujące czynniki
jest taki temat, ale jest zamknięty
wybudowałam lotną...na wskutek stoczonych tam walk moi herosi tam zginęli...
poniewaz cel został osiągniety chciałam teraz opuscić wyspe...niestety...
mam komunikat:
''Nie można opuścić wyspy jeśli na wyspie są jednostki lub bohaterowie''
system widzi 2 martwych bohaterów
nie chcę ich wskrzeszać...czy jest jakis inny sposób na opuszczenie wyspy?
to nie tylko błąd u ciebie ja miałem tka z jedna wyspa na której już nic nie miałem żadnych jednostek ani lądowych ani powietrznych i też miałem ten sam problem
[ Dodano: Pią 22 Lip, 2011 19:00 ]
ostatecznie wyspa została boeni mialęm czasu nic zrobic od około tygodnia na niej
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
To nie jest błąd. By opuścić wyspę musi ona być "goła". Zero bohaterów, zero jednostek lądowych, zero statków, zero flot lecących na nią lub z niej, zero nawigatora na niej, zero kolejek na niej.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 21:56
to była lotka, tam jest pusto...wszystko już dawno odesłane są tylko martwi bohaterowie których widzi system i nie pozwala opuścić wyspy :(
wyspa była atakowana kilka razy przez sojusznika...nic...bez efektu...