jest w szukaj taki temat w jakim potrzebuje coś napisać
Ograniczenia w szybkości Latającej Fortecy - TauriWorld
Liczba postów: 5 - Liczba autorów: 4 - Ostatni post: 10 Maj
Dyskusje o problemach - Ograniczenia w szybkości Latającej Fortecy.
www.tauriworld.pl/.../ogr...tecy-vt1651.htm
niestety ...otworzylo mi sie takie info
Informacja
Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie
pozwoliłam sobie więc powrócić do tego tematu
wybudowałam lotną...ponieważ miałam napięcie nie chciałam czekać, aż wyspa bedzie wypasiona tylko jak najszybciej ściagnęłam flotę i fortecę
na wyspie oczywiście nie było budynku admiralicji więc flota i forteca latała wolniej niż na innych wyspach co było zrozumiale
po wykonaniu zadania flota i lfka została odesłana na inne wyspy
i teraz mam problem
forteca przestała widzieć budynek admiralicji na max poziomie i lata 18% wolniej
mam 2 fortece zbudowane z taka sama ilościa silnikow
forteca wróciła lżejsza o prawie 2 pancerze wiec nawet to powinno zwiększyć jej prędkość
na drugiej planecie lfka posiada przy takiej samej ilości silnikow 2 sd wiecej i jest szybsza
w czym jest teraz problem, że forteca nie lata tak szybko jak przed wysłaniem jej na lotną i jak go rozwiązać?
Ostatnio zmieniony przez Tessa Pon 18 Lip, 2011 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Piszpan Jan [Usunięty]
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 17:43
LF jako osobna flota-> rozwiąż flotę->utwórz na nowo
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 18:22
dziękuję Piszpanie Janie za pomoc...lata już jak błyskawica
lfka wracała samotnie dlatego jej jako floty nie rozwiązałam, a ona po prostu przyjęła parametry lotnej
flota zawsze lata z paramertrami wyspy na jakiej została utworzona.
jeśli wyślesz flotę z wyspy gdzie masz 21 poziom admiralicji na wyspę gdzie nie ma budynku flota w dalszym ciągu zachowa parametry ataku, obrony i prędkości z wyspy gdzie została utworzona.
problem wystąpi tylko gdy przybyłą flotę połączysz z lokalną czyniąc tą drugą nadrzędną lub jeśli rozwiążasz floty i utworzysz je na nowo na wyspie o niższym poziomie admiralicji.
nie wiem jak u Ciebie John_B ale u mnie powyżej 20 nie da się rozbudowaę skąd wiec ten 21 poziom
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.