Gry mmo nie mają charakteru gry o stałym wyglądzie i działaniu. To jest oczywiste, stąd każdy gracz albo przynajmniej większość powinna być tego świadoma. Nie można modyfikować, ulepszać, naprawiać gry nie zmieniając niczego w niej. Jeśli idzie o najważniejsze informacje to jest dział na forum + informacja w TV w grze. Kto będzie chciał to wejdzie i sprawdzi co nowego (np. po wejściu nowej wersji gry).
ale i tak nie ma tam wszystkich informacji
nie widziałem info odnośnie:
magazyny ( do dzisiaj ludzie mają poziom 20)
i wiele innych zmian np LF 1000 mod
ja jeszcze nie widziałem takiej informacji w waszej TV
i wcale nie chcę się czepiać mnie to już męczy to co się dzieje tutaj ( ta niepotrzebna polemika )
LF-a 1000 mod była częścią zmian 1.59.1. Informacja a zmianach lvlu magazynów też zapewne była w któreś informacji o wersji. To są za duże zmiany by wchodziły samemu. Wchodzą zawsze jako paczka czyli update wersji.
Tyle tylko że nie mam ochoty być królikiem doświadczalnym skoro mamy dwa światy(serwery) grywalne i jeden testowy...
Borykanie się z wciąż powtarzającymi się bugami naprawde denerwuje.
Wasze nastawienie co do zgłoszeń dokłada kolejną dawkę nerwowości...
Że nie wspomnę o Waszym niemal całkowitym pomijaniu naszych uwag i propozycji co do jednostek, bonusów, itp...
Wszelkie propozycje są rozpatrywane większość z nich jest w kolejce zmian które wejdą w ciągu kilku najbliższych miesięcy. Błędy są naprawiane na bierząco i łatki też wchodzą do gry regularnie.
Wracając do źródła problemu - dlaczego tragarze transportują surowce tak powoli, skoro z pojemności 1 tragarza wynika, iż jest to MT, a prędkość jest daleka od prędkości nominalnej MTków, a nadmienić pragnę, iż w gildii handlowej, po lewej stronie jest wyświetlana ilość wolnych transportowców - tylko dlaczego ikona pokazuje DTka, skoro pojemność transportowca w gildii jest całkiem inna jak DT ?????
Ubiegnę może jedną z proponowanych odpowiedzi, aby większe kwiatki Nam nie urosły :
- Zapewne są to MTki, które mają Bardzo Duże Opancerzenie(prawie jak LFka), które spowalnia je do takiej właśnie prędkości - a ikona to po prostu błąd...
A moim zdaniem jest to raczej dobrze wywazone, a co bys chcial zeby lataly w 1 sec. wtedy bys mogl podleciec do kazdego w zakrotkim czasie. to by bylo bez sensu.
Andre nic nie ruszaj - bo akurat to jest dobrze
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 19:11
alexta napisał/a:
A moim zdaniem jest to raczej dobrze wywazone, a co bys chcial zeby lataly w 1 sec. wtedy bys mogl podleciec do kazdego w zakrotkim czasie. to by bylo bez sensu.
naucz się złotko czytać ze zrozumieniem...jakiego każdego?
potrzebuje przesłać handlarzami surkę na swoją wyspę oddaloną o 200sektorów
posyłam, a to trwa wieki...
mam wrażenie, że Ci się pomylili handlarze z transportowcami
Tesso to dziś zarejestrowany na forum gracz, może on jest z TT,
Admin napisał że tam jest znacznie szybciej.... do czasu
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 21:18
alexta
Newbie
uaktywnił się...
szkoda, że nie ma obowiązku rejestracji na forum pod nickiem z gry...
dla mnie każdy ukrywający się pod innym nickiem jest niewiarygodny...
no chyba, że to nick z T2
Tesso bardzo dobre masz spostrzeżenie, niewielu jest użytkowników forum którzy mają taki sam nick w grze i na forum.
Nas łatwo jest zidentyfikować, reprezentujemy takie same wartości na forum jakie stosujemy w grze.
Moim zdaniem powinien to być obowiązek stosowania w obu przypadkach, nie byłoby wtedy takich wyskoków.
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
A moim skromnym zdaniem rejestracja w grze powinna automatycznie tworzyć konto na FORUM, przypisane danemu graczowi (pod tym samym nickiem) i problem byłby z głowy :)
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)