Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » FAQ - pytania często zadawane » Kolejnych kilka pytań Poprzedni temat :: Następny temat
Kolejnych kilka pytań
Autor Wiadomość
jzc
Newbie

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011 12:44   Kolejnych kilka pytań

Witam wszystkich ....

1.Co trzeba zrobić żeby wygrać (doprowadzić do wyzerowania serwera lub coś w tym stylu) ogólnie jaki ma sens ta gra (nie chodzi mi o dobrą zabawę itp) ?
2.Co daje bonus do statku ( Ja to rozumiem tak ,że bonus +5 Lekkich Myśliwców daje nam to że do każdego LM-a możemy doliczyć 5 czyli tak jak byśmy mieli nie jeden tylko pięć ... ale pewnie się mylę)
3.Czy da się wysłać surowce graczowi z którym nie jest się w sojuszu (jedyna znana mi opcja to Aukcja)

Na razie to tyle :) Z góry dziękuje za odpowiedź .... A pytanie i odpowiedzi można by dodać np. do tego tematu http://www.tauriworld.pl/...pytan-vt908.htm i go przykleić ....
Ostatnio zmieniony przez jzc Sob 30 Kwi, 2011 12:45, w całości zmieniany 2 razy  

Harrington 
Rolnik

Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 06:51   

ad. 1 - nie ma takiej opcji.
ad. 2 - mylisz się
ad. 3 - da się

Na wszystkie pytania masz odpowiedzi w tutorialu oraz na forum (i na setki innych pytań).
Nie ma potrzeby powielania tematów.

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » FAQ - pytania często zadawane » Kolejnych kilka pytań
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi