w takim razie nieladnie poniewaz nie dajecie ludzim wyboru i mysle ze liczycie na latwe farmy
niedopuszczalne i wstydzcie sie za to bo to swiadczy o WAS
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2010 Posty: 31 Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie 22 Sie, 2010 11:31
szlawus napisał/a:
w takim razie nieladnie poniewaz nie dajecie ludzim wyboru i mysle ze liczycie na latwe farmy
niedopuszczalne i wstydzcie sie za to bo to swiadczy o WAS
dla zasady, mimo wszystko moge sobie czegos nie zyczyc, np jezdzenia po mnie tylko normalnego odejscia z gry
tak nawiasem to nie odchodze ale nie podoba mi sie takie podejscie
pozdro wsjem ;)
Kasacja wysp po jednej, na końcu nie wiem czy ostatnią można ale ew. zostawić jakąś małą i już. A i trzeba się rozbić o kogoś bo ma nie być statków :P
wprowadzic opcje URLOP (bezwzglednie jak naszybciej), wycinac wszystkie konta ktore nie logowaly sie np. od 6 tygodni ( 4 tygodnie to za malo) ale 6 tygodni jak najbardziej wystarczy zeby oczyszczac plansze
Ostatnio zmieniony przez muadDib Pią 27 Sie, 2010 12:24, w całości zmieniany 1 raz
nie na ja bym wyczyscil wszystkich z 0 pkt. ktorzy sie nie logowali od 2 tyg.
i wszystkich z punktami ktorzy sie nie logowali od 4 mies, albo nawet 6mies.
Bo skad wiecie czy ktos nie wroci z jakiejs podrozy dlugiej albo nie ma dostepu , albo nie ma czasu , ale nie chcial by stracic to co sobie wybudowal
a ja myślę, że powinna być jeszcze opcja farmienia takich z niebieską gwiazdką.
tak, jak w przypadku rafinerii - raz wysyłasz flotkę, a ona lata w kółko i "siorbie" takie złoże surowców :)
a ja myślę, że powinna być jeszcze opcja farmienia takich z niebieską gwiazdką.
tak, jak w przypadku rafinerii - raz wysyłasz flotkę, a ona lata w kółko i "siorbie" takie złoże surowców :)
Taka zupełna automatyzacja nie ma sensu - bo gdyby np. sielnieszy od Ciebie gracz znalazł tą samą farmę co i Ty, wówczas Tobie zostawałaby same ochłapy, bo on zabierałby więcej. Ponadto weź pod uwagę, że farmy generują tyle surowców, ile mają poziomów budynków wydobywczych, co oznacza najczęściej jeden, dwa ataki na dzień. A to można samemu już zrobić.