predzej bylbym za tym ze na tych niebieskich mozna stawiac swoje wojsko jesli wlatuje ktos z sojuszu moze brac co jest ale jesli wleci ktos spoza sojuszu to dostanie becki bo i tak teraz mozna na niebieka gwiazdke wyslac flote transportuj i wtedy flota zostawia tam jednostki naziemne z tym ze jesli poleci sie tam potem z misja atakuj po surowce automatycznie nasza armia ldowa ktora tam zostala zaatakuje nas skad wiem sprawdzalem to na kilku wyspach to raz zglaszalem to dwa z jednej strony mi to ze nikt sie tym nie przejaol pasuje bo wysylam troche naziemniej i bonia mi farmy no potem musze ich ubic ale jesli farma daje 10tys krysztalu na dobe warto troche umoczyc ale to tylko moje zdanie
a proszę bardzo - rekrutacja-zapis na admina-info do programisty - masz usunięte
tu już było kilka razy to opisane...a hmm czemu to ciebie boli? bo jak rezygnujesz to co ciebie obchodzi?....taki pies ogrodnika:P sam nie korzysta i innym nie da :P