Witam, mam takie pytanko, poniewaz nie wie czy to jest blad czy zamiezony cel, mianowicie: leci atak na Mnie 2 statki, a sa 2 tury walki powietrznej i jedna ladowej, gdzie nie ma jednostek ladowych a statki skonczyly zywotnosc w pierwszej tuze. Druga tura to walka z duchami, a walka ladowa z wiatrem. :)
skoro były dwie tury to pewnie w skład floty wchodził LM i mały transportowiec z jednym ludkiem na pokładzie. w pierwszej turze padł LM, w drugiej transportowiec. do walki lądowej dojść już niepowinno.
_________________ "Albania to był raj..."
Ostatnio zmieniony przez John_B Czw 25 Sie, 2011 18:20, w całości zmieniany 1 raz
jeśli założenia są inne to są błędne. kolejny bubel nowej "logiki"?
_________________ "Albania to był raj..."
Piszpan Jan [Usunięty]
Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 16:24
Nie... Tak było już wcześniej... Nie zauważyłeś?
Niejednokrotnie zrywałem atak LF po walkach powietrznych... i to był błąd... Teraz pozostawiam do końca... Przynajmniej działa przeciwko statkom idą do piachu...
kiedyś bywało tak że jesli wycofałeś atak, skutek był - statki padały ale nie było raportu. straty pojawiały się w raporcie po następnym pełnym ataku. czasem więc wychodziło na to, że 1LM rozbił całą flotę
miały się więc pojawić raporty nawet w sytuacji przerwania ataku ale czy to zostało rozwiązane obowiązkową walką lądową to już nie wiem