flota po wystawieniu na targ nie znika tak o w 1 sekundę czasami leży tam nawet po 2 tygodnie
ja wystawisz torpedowce, rafinerię, czy statki kolonizacyjne, to możesz ich nigdy nie sprzedać
wystaw pancerniki krążowniki i cwp to zobaczysz co znaczy "sprzedaje się jak ciepłe bułeczki"
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
W związku z niezrozumieniem, chcę rozwiać wszelkie niejasności:
1. Wystawiać na sprzedaż będzie można jednostki i surowce tak jak teraz, czyli w paczkach o max. wartości 200 KG na daną chwilę, a samych aukcji w ciągu dnia będzie można wystawić nieograniczoną ilość, jeśli tylko kolejne wystawiane aukcje będą na bieżąco kupowane...
2. Surowce będzie można kupować bez ograniczeń, w paczkach o wartości max,. 200KG (230KG z transportem), więc nikomu surowców nie zabraknie do rozbudowy.
3. Zmieniona zostanie sprawa KUPNA JEDNOSTEK, nałożona będzie blokada:
na wartość transakcji za jednostki wysokości 100KG (nie licząc transportu - koszta transportu zależne są od szybkości dostarczenia floty Holownikami Gildii i nie można zmniejszać wartości dziennej dla Graczy, którym zależy na czasie dostawy i zapłacą za dostawę więcej), a przerwa między dwiema poszczególnymi transakcjami jednostek wynosić będzie 24h -(resetowanie limitu do 100KG na transakcje), tak jak blokada na wycofanie aukcji...
To oczywiście propozycja, myślę, że rozsądna.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)