Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 08:03 statystyki przebiegu wojen na Tauri
chciałabym rzucić taką luźną propozycję do oceny przez graczy...
myślę, że byłoby fajnie gdyby w statystykach pojawiło się okno gdzie można by zobaczyć jakie aktualnie toczą się wojny na serwerze, kto z kim walczy, jaka jest aktualna punktacja, ot takie kibicowanie jak na meczu....
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Myślę, że to dobry pomysł.
Wszyscy widzielibyśmy jak wygląda polowanie na "czarownice" i rzucanie hasła "szturmem mości panowie" (nie chodzi mi absolutnie o płeć graczy).
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2011 08:50 ]
Tylko zaraz pojawia mi się pytanie,czy ktoś nie będzie próbował tego wykorzystać?
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
najlepiej korzystać z tematu wojny na T1 lub coś w tym stylu bo do końca nie jest to wykorzystane
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Przed rozpatrzeniem pomysłu, potrzebna jest opinia senatu + dokumentacja.
Skoro nie tylko poprawki Senat robi ale także ma odwalać robotę za Game Design,
to może chociaż jakieś wynagrodzenie dla Senatorów byście Administracjo ustalili.
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Założeniem senatu było to by przedstawiał zmiany do Tauri. To jest zmiana/nowa funkcjonalność a nie poprawka i jako taka powinna przejść pełny proces, tak samo jak to zrobiło szpiegowanie.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 14:16
Cytat:
nie raczy się wypowiedzieć czy możliwe jest wprowadzenie takowego novum...
To żeby Administracja wyraziła swoja opinię czy to w ogóle jest możliwe, trzeba obrad Senatu?
Czy Ty, Adminie pomyślałeś co napisałeś?
A po jaka cholerę Senat ma debatować nad wprowadzeniem funkcjonalności, skoro po zakończeniu prac usłyszy:
NIE...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Dopiero jednoznaczne stanowisko senatu i w pełni dopracowany pomysł może zostać rozważony. Bez tego nie jesteśmy w stanie oszacować ani czasu tworzenia zmiany ani tego czy jest to możliwe.