Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 22:52
John_B,
Spróbuj spojrzeć na całość z innej perspektywy...
Popatrz jako gracz, nie znający forum... typowo rozrywkowo...
Gracz taki gra i trafia na dziw....
Jeden, drugi trzeci...
Zaczyna albo kombinować, albo się zniechęca...
Ja przynajmniej chcę wykazać że pewne działania przeprowadzane na organiźmie jakim jest gra są bez seneu, bo albo komplikują to co jest jasne i przejrzyste, albo wprowadzaja zamieszanie, albo też prowadzą wprost do błędów...
Ja chcę sobie pograć... Nie kombinować o co chodzi bo wsiąkła mi flota, bo rafineria ze złoża wraca kilka miesięcy...
Chcę sobie pograć...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Sob 05 Lis, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
oh jest jeszcze jeden czar co pozwala wygrać wojnę baaardzo szybko odkryłem go nie dawno to poprawiona funkcjonalność przez adminów ale to nie bug to matematyka hehe,wczoraj się połapałem...zobaczymy na następnej wojence i nie chdzi mi o te zdublowane lf
matematyka tej gry nie pokrywa się ani z arytmetyką ani statystyką, nie można też oprzeć się na żadnych wektorowych czy jakichkolwiek prawach logiki ...wprowadzono hucznie zmianę i ulepszenie które zmieniło sens wojen i zajęło mi trochę sprawdzenie jak możliwe jest że poniosłem taaakie straty