Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Wto 03 Sty, 2012 13:59 Nazwy i współrzędne w profilach graczy
Jakiś czas temu przy jakiejś okazji poruszana była sprawa dodania w profilu gracza obok nazw wysp ich współrzędnych.
Rzecz umarła w świadomym zapomnieniu...
Mamy takie np. curisum:
Jeśli ktoś chce podam nick gracza - akurat ten jest smerfny, posłużyłem się tym jako przykładem - i niech mi znajdzie wyspę w pobliżu moich...
Cytat niezwiązany z tematem.
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
jak ktoś chce niech sobie nazywa wyspy w ten sposób.
nie widzę w tym niczego nadzwyczajnego, chcesz namierzyć te wyspy to namierzysz.
małe utrudnienie jest ale działa i w jedną i w drugą stronę.
Nagminnie stosowane przez sojusze EO i "PRZYJAŹŃ"- obawa(?). Ale to tylko mała niedogodność...;)
Sprawdziłem wszystkich Graczy z E.O. i NIKT NIE MA nazw wysp o takim przykładzie, z Przyjaźni tylko ja mam podobne nazwy, np:
P3X-797
(:A:)
(:V2:)
(:V:)
,
,
,
,
,
Nie widzę w tym przeszkód, abyś zmienił swoje nazwy, skoro moje tak Ci się podobają i piszesz o mnie:
yossi napisał/a:
Nagminnie stosowane
Rozumiem, że nazwy składające się tylko z koordów są dla Ciebie przyjemniejsze, ale nazwa wyspy zależy ode mnie i jak pisałeś : to tylko mała niedogodność...
Jest jeden Gracz w Przyjaźni (stały bywalec), który ma opis utrudniający zlokalizowanie wysp.
Tak więc "nagminnie stosowane" nie są, Yossi....
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)