Ela zamieściła widok mapy taktycznej... samej mapy...
Przypuszczam że pozostałe elementy które umownie nazwę panelami:
Górny
Boczny
Dolny
pozostają na swoich miejscach mając jedynie zmienioną grafikę i pewne elementy jeśli idzie o przyciski i tym podobne gadżety...
Ale ja mam pytanie z innej nieco beczki...
Na obecnym widoku mapy zasięg balonów na maks poziomie wykracza poza widok mapy.
Czy nie można zrobić tak by pozbyć się na zasadzie zwijanego panela tego co mamy na chwilę obecną POD mapą, oraz OBOK?
Można by wtedy wprowadzić mapę o większym zasięgu, tak by zasięg balonów mieścił się na jednej sekcji mapy...
Dzięki Max za wrzucony screen...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Pon 31 Paź, 2011 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem całkiem ciekawy pomysł.
Dolne opcje, to nie kłopot, gdyż rzadko się z Nich korzysta i są "dodatkowym panelem", ale nie wiem czy da się zrobić coś z bocznym, chyba, że mapę zrobić w 3, a nie w 2 skalach i w trzeciej skali boczny panel by znikał, na rzecz większej mapki taktycznej.
Byłoby to duże uproszczenie.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Jest tylko jedno pytanie czy mapa nie zagęści się wtedy i czy nie stanie się przez to mało czytelna
bo sam pomysł jest bardzo fajny
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor