Maxikaaz ty chłopie się nie możesz doczekać aż im dokopią co? bo wtedy ty im dokopiesz(pewnie tak myślisz) tylo nie zapomnij o jednym top 50 to też bardzo dobrzy stratedzy żebyś się nie przejechał...a co do statystyk po rewizji tych "świętych" i nieruszonych którym teraz wydaj się że zdobędą top 10 mogę tylko zapowiedzieć jedno następne 48 godzin po korektach ja wprowadzę dla świętoszków własne korekty i przywrócę wam miejsce w szeregu a jak może potwierdzić świecący na niebiesku gracz cypel 40 jazawsze dotrzymuje słowa
[ Dodano: Sro 05 Paź, 2011 14:20 ]
myślę nawet że może powstanie sojusz rewizyjny który przywróci kolekę miejscówek w statach flot....
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 14:21
doda...ok...byłeś na wakacjach...ale nadrób proszę zaległości sam...
to tylko 43 strony
i nie męcz nas znowu wszystkich przerobionym tematem...wszyscy mamy go dość ...uwierz mi...
wszyscy czekamy na ostatnie słowo ADM...
Ostatnio zmieniony przez Tessa Sro 05 Paź, 2011 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 15:31
Znów najbardziej pokrzywdzeni...... ;(
doda27...
Te nazwijmy to "kosmetyczne" zmiany mają na celu zniwelować dysproporcję między graczami.
Dysproporcje wywołane hurtową produkcją jednostek.
I to wszystko....... co sprawia że nie jesteście w stanie tych zmian "kosmetycznych" przecież zaakceptować i spokojnie czekać aż Admin wreszcie zrobi to co obiecał?
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
eh ja tam czekam.... i tak "sprawiedliwie " nie będzie jak zawsze... myślę że teraz tajemna wiedza z świata bugów w grze,nie będzie tak chętnie udostępniana innym...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 16:09
Oczywiście że sprawiedliwie nie będzie, bo gdybyśmy np. wzięli system kar z Ogame.....
ale wydaje mi się że niezwykle łagodny Admin wymyślił jedyny rozsądny sposób na załatwienie tego problemu - bo to był problem, choć różnie postrzegany przez graczy z obu T.
Przynajmniej tych uświadomionych i potrafiących wejść na forum główne.
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 16:51
Tessa napisał/a:
doda...ok...byłeś na wakacjach...ale nadrób proszę zaległości sam...
to tylko 43 strony
i nie męcz nas znowu wszystkich przerobionym tematem...wszyscy mamy go dość ...uwierz mi...
wszyscy czekamy na ostatnie słowo ADM...
Oczywiście że sprawiedliwie nie będzie, bo gdybyśmy np. wzięli system kar z Ogame.....
O bracie system kar z ogame to dla tych "biednych sierotek" byłby końcem gry.
A Administracja w tej sprawie też zawaliła. Dlatego nie będzie rozwiązania sprawiedliwego tylko częściowe.