Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » "Lewe Floty"(?) Oświadczenie.
Idź do strony: 1 2 3 4 5 6   » 
Poprzedni temat :: Następny temat
"Lewe Floty"(?) Oświadczenie.
Autor Wiadomość
Aga
[Usunięty]

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 14:09   "Lewe Floty"(?) Oświadczenie.

Ja, Aga Khan Wszem i wobec, i każdemu z osobna, a takoż tym co urzędy sprawują a wiedzieć o tym powinni wiadomym czynię jak następuje:

1. Odebranie graczom flot - tylko i wyłącznie, nawet uwzględniając zwrot surowców jest nieuczciwe.

2. Nim niesławna Administracja podejmie jakiekolwiek działania reparacyjno- weryfikacyjne żądam upublicznienia zestawienia ile, jakich jednostek zostanie pozbawiony każdy z graczy branych "do przeglądu".

3. Oczekuję jasnej, jednoznacznej deklaracji ze strony Administracji iż bug który nam tyle zamieszania narobił został definitywnie wyeliminowany.

4. Pytam czy w rachubę wchodzą tylko floty?

mario2000 
SuperMen

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 14:16   

punkty jasne i czytelne też chciał bym to wiedzieć :mrgreen:
Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.

greg32ruda 
Expert

Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011 15:26   

I ja

Maniek63 
Rolnik

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 18:13   

No i pytanie dodatkowe - jesli podrasowane floty i siły naziemne straciłem w większej części w walce z innym graczem z Top10 (który też podrasowywał swoje floty), to oznacza, że i tak dostanę po kolanach ?
Czyli podwójna kara ?
Ostatnio zmieniony przez Maniek63 Sro 05 Paź, 2011 18:13, w całości zmieniany 1 raz  

mario2000 
SuperMen

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 18:17   

akurat w tym przypadku powinno się stosować amnestię :mrgreen: większości tych co nie mieli takich flot zapewne chodzi o to ze tracili swoje w walkach z tymi "nieuczciwymi" .
Ja w jednym z tematów przyznałem że jak bym miał wcześniej wiadomości na temat tego co i jak zapewne bym też z tego korzystał jednakowoż zmiany jakie nastąpiły uniemożliwiły mi takie działanie .
Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.

Darheus 
SuperMen

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 20:23   

Aga, jeden zamykasz, drugi otwierasz....
Po co?
Nie jesteś konsekwentny.
Uważasz że jest coś jeszcze czego nie przeczytałeś bądź nie napisałeś w tym temacie?
Ostatnio zmieniony przez Darheus Sro 05 Paź, 2011 20:24, w całości zmieniany 1 raz  

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 20:27   

Darheus czepiasz się

Aga
[Usunięty]

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 14:09 "Lewe Floty"(?) Oświadczenie.

Aga Khan nie zamieścił tu żadnego postu
Scott Taylor

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 20:29   

Darheus,
To co zamknąłem, to zamknąłem...
Ale póki co to nie otwierałem...

zasw2 
SuperMen

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 21:20   

Darheus,
sam chciałeś aby zamknął

AGA popieram

doda27 
Expert

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 22:11   

rekompensata w surce za wyeliminowane floty.......... rekompensata za zabrane przez adminów... fakty są dwa :1. błąd wynikał z winy twórców gry 2. każdy zna regulamin i w razie wpadki zna konsekwencje.
Reasumując:Admini pocieli już ponadnormatywne lf, i zwrócili surkę efekty działania adminów odnośnie ponadnormatywnych powyżej 100 modułów lf:
1. zlikwidowano moduły i obcięto je zostaiwjąc na ogół same hole i trzeba było je rozbić od nowa
2. pomimo likwidacji ponadnormatywnych lf błąd w grze funkcjonował nadal co najmniej 8 miesięcy od redukcji lf
3.po obicięciu modułów wprowadzono lf ..... :!: z dopuszczalną ilością ,,,1000 modułów
4.wprowadzono je(1000 modułów) pomimo negatywnej ocenie pomysłu 80% graczy

konkluzja: co kolwiek wymyśli administracja i tak można to o kant d..py rozbić a efekt i powód jest jeden -nakręcić koniunkturę bo nagle błąd w grze to problem natury ekonomicznej,....coraz mniej graczy było wstanie dogonić top 10 ,więc teraz po obcince nakręcą wyścig zbrojeń(czytaj wyścig premium,generałów,nawigatorów itp)
Ostatnio zmieniony przez doda27 Sro 05 Paź, 2011 22:16, w całości zmieniany 2 razy  

unicat
Wyjadacz

Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 08:41   

Aga napisał/a:
1. Odebranie graczom flot - tylko i wyłącznie, nawet uwzględniając zwrot surowców jest nieuczciwe.

(...)

4. Pytam czy w rachubę wchodzą tylko floty?

Zlikwidowane mają zostać wszystkie jednostki (statki, jednostki lądowe i moduły fortecy), co zostały zdobyte nieuczciwie przez buga.

nie wiem co w tym poście było nie na temat, skoro został usunięty. Napisałem u góry ponownie co napisałem również poprzednio.

Powinniście się cieszyć, że chociaż surowce Wam zwracają.

A póki co minęły dawno 48 godz i zbugowane floty nadal są :(

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 10:07   

unicat napisał/a:
Powinniście się cieszyć, że chociaż surowce Wam zwracają.

Wam?
To znaczy komu?
Konkretnie, albo wcale...

Darheus 
SuperMen

Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 10:18   

Przestańcie już.
Wszystko zostało powiedziane.

ADMINISTRACJO.............. miało być 48H. Bardzo proszę o podanie powodów opóźnienia i czasu realizacji tego co obiecaliście.

Sytuacja jest cały czas niepotrzebnie nerwowa, wszyscy czekają... niech się wreszcie stanie to małe trzęsienie ziemi a potem zapanuje wieczny pokój i będziemy mogli budować pozytywne relacje oparte o wzajemnie zaufanie...

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 16:06   

Dziś mamy to:

http://www.tauriworld.pl/...t1894.htm#18900

A jest to tyle warte co i nic...

Samo info nie załatwia sprawy.

Wielu podobnie jak i ja oczekiwało publikacji listy "obcinek"
A to info tylko i to całkiem nie na miejscu...
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Pią 07 Paź, 2011 16:09, w całości zmieniany 1 raz  

AdminGry 
SuperMen
Administracja

Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 16:08   

Lista będzie na początku przyszłego tygodnia.

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » "Lewe Floty"(?) Oświadczenie.
Idź do strony: 1 2 3 4 5 6   » 
Odpowiedz do tematu