Heniu, ja się czuję oszukany.
Ponieważ Aga usuwa moje posty na ten temat postanowilem napisać do Was w inny sposób.
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 15:03
mar2511a,
Sądziłem że na PW wyjaśniliśmy sobie nasze punkty widzenia...
Skoro uważasz że potrafisz lepiej moderować forum to nic chyba nie stoi na przeszkodzie byś się tym zajął?
Powodzenia!
A co do tematu...
Nie używałem tych bonusów, gdyż od początku jakoś nie przemawiały do mnie...
Więc w tym konkretnym wypadku niestety ale muszę przyznać że osobiście nie czuję się oszukany.
Edit:
Co nie zmienia faktu iż uważam obecne działanie bonusów za błędne, niezgodne z czymś co można nazwać"deklaracją produktu" czyli ich opisem.
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Nie 09 Paź, 2011 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Początkowo nie mogłam zajarzyć o co w tym chodzi, dlatego w tym zamkniętym temacie Tessy podawałam różne czasy, dopiero gdy Mar powiedział jak mam to sprawdzić okazało się, że Tessa miała rację. Tess przepraszam.
Heniu, nie dziw się, że ADM napisali Ci że bonus inżyniera działa.
Gdyby u Administratorów siedział facet co krył się kiedyś za nick'iem roboPL najpierw by to sprawdził bo miał pojęcie o grze. W tej chwili nie ma tam nikogo co się zna na mechanizmach gry, a obecni tam Administratorzy o grze mają jeszcze mniejsze pojęcie niż ja. Z tym, że ja się do tego przyznaję a oni nie.
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 18:54
[quote="henio776"]Na zgłoszenie wysłane zgodnie z instrukcją taką odpowiedź otrzymałem ale jak mozna było się innej spodziewać
Witam
Bonus inżyniera działa. Dokładną mechanikę podam na forum na dniach.
/quote]
ADM mam w * Twoją mechanikę....tak jak i Twoją nową logikę...
kupiłam bonus inżyniera który działa wybiórczo...działa na jednostki w koszrach na wyspie na której jest magazyn na 80k, a pozostałe co mają przeszło 4 mln olewa...nie istnieją dla niego...
powtórzę jeszcze raz...kupuję premium...i mam prawo ustawić 6 zakładek w stoczni i w koszarach
i mam kupując bonus inżyniera prawo oczekiwać, że jednostki w 1,2 zakładce będą się produkować 20% szybciej
jeżeli tak nie jest to po wojskowemu mówiąc jest to *...
robienie z ludzi idiotów kantowanie kradzież oszustwo i wszelkiego rodzaju pokrewne stwierdzenia
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Aga chodzi o to ze bonus inżyniera nie działa ludzie płacą za coś czego nie ma i ja stwierdzam co myślę o tym i tyle w tym temacie już się nie będę udzielał co miałem napisać napisałem
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.