Jak sadzę to jest jeden z ostatnich moich wpisów na forum, a nie było ich wiele .
Dzielni wojowie z T1
chciałem podziękować wszystkim za wspólna zabawę
za chwile dobre i złe ale taki właśnie był świat tauri
piszę że był bo już nigdy nie wróci
a dlaczego?
bo coś co zostało stworzone zostało "ulepszane"
na prośbę graczy
jakich???
grających na immunitecie i logujących się na 1h na dobę
(John_B , maxikaz i jeszcze inni, którzy zamiast wylewać łzy na forum powinni chwycić się za jaja
( z szacunkiem dla pań ) i wziąć się za grę)
już raz napisałem że to są dwa światy dwa serwery ( dwie ligi) które nigdy się nie spotkają na polu bitwy.
A administracja nigdy nie liczylyła sie ze zdaniem graczy aktywnych na (forum i w grze)
Uważam, że pora rekawice odwiesić na hak zostawic pole do popisu dla innych
(z reszta ostatni miesiąc pokazał jak wygląda sytuacja na T1).
A co do twórców gry i organizatorów myślę że się nasze drogi puki co nie rozejdą...
a dla zainteresowanych bo słyszę o srajtaśmie czego nie nawidzę tak samo jak graczy którzy to zastosowali
w czasie bana (moja flota stoi na 797 wyspa Asterix)
zaiteresowani mile bądź niemile widziani...
chyba że wcześniej będzie dużo złomu ale to niespodzianka...
Pozdrawiam
dpolansk T1
lkaska T2
dla przyszłych graczy z T3 to tylko zabawa i zdrowa rywalizacja( wszystkie chwyty dozwolone:) ).
bawcie sie dobrze...
Dzielni wojowie z T1
chciałem podziękować wszystkim za wspólna zabawę
za chwile dobre i złe ale taki właśnie był świat tauri
piszę że był bo już nigdy nie wróci
a dlaczego?
bo coś co zostało stworzone zostało "ulepszane"
na prośbę graczy
jakich???
grających na immunitecie i logujących się na 1h na dobę
(John_B , maxikaz i jeszcze inni, którzy zamiast wylewać łzy na forum powinni chwycić się za jaja
( z szacunkiem dla pań ) i wziąć się za grę)
już raz napisałem że to są dwa światy dwa serwery ( dwie ligi) które nigdy się nie spotkają na polu bitwy.
zasw2 napisał/a:
Maxikaaz,
ma dość kłamstw i obłudy
faktycznie bugowicze, stateczki na poziomie szarego uczciwego gracza to już nie gra, prawda bugowicze?? Nie będzie już się łatwo złomowało graczy, prawda?? Nie będzie się niepokonanym, prawda?? Płacz i lament zapanował. Ale to u Was jakby coś.
I faktycznie to oznacza koniec kłamstw, oszustw i obłudy w tej grze. Jesli macie ochotę to rezygnujcie z gry. Nikt nie będzie za Wami płakał. Za to inni co przez Was porezygnowali powrócą i również zaczną inwestować w Kasę Gilgii. I myślę Ikaska, że doskonale wiesz kto ile z nas poświęca czasu tej grze. A TY i JA jesteśmy na jednym serwerze i wielokrotnie toczyliśmy wojny. Oczywiście poza ostatnią, były to od marca lewe wojny (zbugowane wojny).
Zasady fair play górą i za to wielkie gratki dla Adminów i tych nielicznych graczy, którzy odważnie domagali się normalności...
Ostatnio zmieniony przez unicat Pią 07 Paź, 2011 21:43, w całości zmieniany 1 raz
słoneczko jakby coś dawno już zaszło :P Jest 22:45 :)
mysle, że mylisz się dpolansk, zabrane zostaną nielegalnie wyprodukowane jednostki jak czytałeś, a nie tylko nielegalnie wyprodukowana flota. Moduły LF tez sie pokasują. Prawda Admini??
Ostatnio zmieniony przez unicat Pią 07 Paź, 2011 21:48, w całości zmieniany 1 raz