Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Koniec T1 i T2!!!
Idź do strony:  «   1 2 3 4
Poprzedni temat :: Następny temat
Koniec T1 i T2!!!
Autor Wiadomość
Maxikaaz 
Expert

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 11:03   

czyli skoro nigdy nie wykupiłem srajtaśmy to już nie jestem dzieckiem królika czy to nie wystarczy?

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 11:26   

Tyle tylko że srajtaśma nie działa pod banem...

max987 
SuperMen

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 11:27   

John_B napisał/a:
jak dla mnie największą karą jest nawet nie strata floty tylko świadomość że wyszło na jaw kto i jak się tej flotydorobił.
[...]

A dlaczego Johnie nie kwestionujesz sprawy Banów ??
W połowie swoich postów namiętnie powtarzałeś: "chodzi tylko o usunięcie lewych flot".
Ale widać nie do końca tylko o to chodziło...
Sprawa powinna być załatwiona całkiem inaczej, a skutki byłyby te same (bez banów), lecz to Administracja powinna wyjść z odpowiednią propozycją...
______

Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)

Maniek63 
Rolnik

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 11:30   

dpolansk - wyrazy uznania i wielki szacun dla Ciebie. Szkoda, że odchodzisz, bo pomimo iż kilkakrotnie od Ciebie oberwałem, to jednak się czegoś nauczyłem.

John_B 
SuperMen

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 12:04   

max987 napisał/a:
(...)
A dlaczego Johnie nie kwestionujesz sprawy Banów ??
W połowie swoich postów namiętnie powtarzałeś: "chodzi tylko o usunięcie lewych flot".
Ale widać nie do końca tylko o to chodziło...
Sprawa powinna być załatwiona całkiem inaczej, a skutki byłyby te same (bez banów), lecz to Administracja powinna wyjść z odpowiednią propozycją...

max987, Administracja zaproponowała rozwiązanie, nie ja. a tak całkiem serio czy ten zapowiedziany z tygodniowym wyprzedzeniem ban coś zmienia? jest masa czasu by się przygotować na jego skutki. poza tym nikomu krzywda tu się nie dzieje.

Kazu_G 
Expert

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 12:22   

....John,

administracja nie proponuje....., administracja zachowuje się jak cesarz BOKASSA..... :-|

ADM. się 'nie myli', ADM rozkazuje co następuje..... :-|

/ może miałaby prawo tak się zachowywać, gdyby okoliczności były inne...., ale NIE w tym przypadku /

Cytat:

....no....zgadza się, mówiliśmy o tym.....ale wymaga to od Niej pewnej odpowiedzialności i dojrzałości..... :-|

rozmawialiśmy o tym wiele razy i w różnych "konfiguracjach"....i wiemy, że mozna to było rozwiązać.....

ŹDŹBŁO - łatwo dostrzegalny przedmiot w oku bliźniego, oraz trudno wymawialny wyraz dla obcokrajowca.... .
Ostatnio zmieniony przez Kazu_G Pon 10 Paź, 2011 12:24, w całości zmieniany 1 raz  

simon113 
Expert

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 19:34   

imunitet nie działa gdy ma sie bana :) a co do puszczenia floty i ukrycia surki :) oczywista sprawa zakładam tez czarny kajecik :) beda tam osoby odwiedzajace moje wyspy podczas bana jakos gdy go nie miałem nikt nie przylatywał teraz sie zobaczy kto cały czas o tym myslał

Admin zadecysowali nie proponowali karaja lecz kary sami nie dostaja sprawiedliwosc powiem ze dla kazdego jest ona inna .jesli dostane bana no trudno bywa :0 flote sobie zrobie nie ma problemu :) lecz panowie i panie czy to naprawde jest takie sprawiedliwe panie maxikaaz czy naprawde sadzisz ze to jest ta czysta sprawiedliwosc jakiej oczekiwałes kara kara i tylko kara ... Nie bede protestował przyjmuje to na klate co bedzie i jak bedzie to zobaczymy dostane bana strace pancki niech tak bedzie ja sie przyznałem do błedu znaczy sie do czerpania siły z bana choc nie takiej jaka mi skasowac chca ale trudno ale chce tylko jednego by nasza admin choc raz pokazała jaja i niech sie przyznaja ze zawalili bagatelizujac wczesniejsze posty informacje na temat tego buga , zero reakcji nie powiedzieli ze to bład tylko ze wszystko jest OK ............... wiec dla mnie niestety nie jest OK

dziekuje juz nie bede sie wypowiadał na ten temat jest dla mnie zamkniety Lkaska zostan jeszcze bedziemy szarpac okolice pozdrawiam wszystkich

dpolansk 
Wyjadacz

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 21:10   

Tak sobie czytam te kolejne wpisy i co dochodzę do wniosku

jeszcze nigdy żadna drużyna nie wygrała meczu
gdy nie tworzyła zgranej grupy. Jak problem nie dotyczy Mnie to nie ma problemu (motto graczy)

W tym przypadku jest podobnie
- kilku graczy uważa że są poszkodowani że nie skorzystali z możliwości konta premium
-mamy technologię szpiegowania, która kuleje i nie zamierza się nic zmienić
- dochodzi paradoks bonusu inżyniera i naukowca ,w rozumieniu adamsów działający prawidłowo( ale nie graczy , którzy zasilają ich konta)
- w gildii jest cała masa spraw do poprawienia
- floty czasy dolotu i powrotu
- itd nie będę się rozpisywał bo każdy aktywny gracz wie co go boli w tej grze...

A teraz meritum tych wypocić jak nie stworzymy drużyny grającej dla dobra wszystkich graczy tylko każdy będzie grał pod siebie to zwycięzcą zawsze będą państwo adamsowie. Jak problem nie dotyczy Mnie to nie ma problemu (oczywiście nie dotyczy taka postawa wszystkich graczy).

Co innego rozgrywki między graczami w grze ;-) ;-) ;-) .
Już pisałem wszystkie chwyty dozwolone a zwycięzcy szacunek.

Pozdrawiam Thor.

simon113 
Expert

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 21:18   

:) zeby z nas była zgrana ekipa to jest potrzebny cud :)

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 22:15   

Marzenie...
Dość po wpisach popatrzeć...
Dość poobserwować...

Wniosek?

Mój Ojciec mawiał/ sorry za wyrażenie/:

"Gówno chłopu nie zegarek jak go kłonicą nakręca"

Nawet tego że mamy nieco swobody na forum nie potrafimy docenić, uszanować i zadbać by tego nie stracić...

żal.pl

simon113 
Expert

Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 22:23   

Sa tacy co potrafia docenic :)

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Koniec T1 i T2!!!
Idź do strony:  «   1 2 3 4
Odpowiedz do tematu