Flota międzyplanetarna lecąca z wyspy Imperium (110,323) na planecie Anderum z misją kolonizuj doleciała na wyspę (697,505) na planecie Kanrex. Twoi ludzie rozpoczęli budowę kolonii.
Flota międzyplanetarna lecąca z wyspy Wrocław (xxx,xxx) na planecie Priofer z misją kolonizuj doleciała na wyspę (xxx,xxx) na planecie Anderum. Twoi ludzie rozpoczęli budowę kolonii.
1. zagroda
2. nostradamus666
Ostatnio zmieniony przez nostradamus666 Wto 24 Sie, 2010 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Flota międzyplanetarna lecąca z wyspy (xxx,xxx) na planecie Anderum z misją kolonizuj doleciała na wyspę (xxx,xxx) na planecie Kanrex. Twoi ludzie rozpoczęli budowę kolonii.
Flota międzyplanetarna lecąca z wyspy Wrocław (xxx,xxx) na planecie Priofer z misją kolonizuj doleciała na wyspę (xxx,xxx) na planecie Kanrex. Twoi ludzie rozpoczęli budowę kolonii.
przygotowałem statek miedzyplanetarny, zapakowałem nawigatora, zaczepiłem silniki .. odliczyłem i poszedł na inną planetę otrzymałem komunikat o treści:
Start statku międzyplanetarnego z wyspy TITUSA (348,711) na planecie Priofer zakończył się sukcesem i statek leci na planetę Kanrex. Misja: Kolonizuj.
Zastanawia mnie sprawa kiedy to sie zmieni ?? ... czy zostaniemy powiadomieni ?? czy nadal mamy próbować "w ciemno" ??... a wiadomo, próby w ciemno mogą także powodować rozwalenie kolonizatora i jego silników i ponownie trzeba budować zestaw.... może administracja poda nam jakiś konkretny termin... albo w jakiś sposób powiadomi "globalnie" o niemożliwości kolonizacji nowej planety a gdy monit zniknie będziemy mieć pewność, że już możemy przystąpić do działania ... zdawkowe "aktualnie nie można kolonizować innych planet" to chyba trochę niedojrzała informacja..