Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Dziwna zależność produkcji... Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwna zależność produkcji...
Autor Wiadomość
Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Czw 03 Lis, 2011 23:32   Dziwna zależność produkcji...

Otóż zaciekawiło mnie takie coś...

Dysponuję ilością surowców pozwalającą wyprodukować 488 pancerników.
Ale z tej samej ilości mogę wybudować tylko 388 CWP...

Czas budowy Pancka to niemal 3,5 godziny.
A CWP niemal 3 godziny 21 minut...

Hmmm...
CWP jest niemal tych rozmiarów co Pancernik?

Dziwne...

abebe1 
Expert

Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 00:43   

Nie odpowiem merytorycznie...

Napiszę jedno, przygodę na Tauri zaczynało ze mną kilku znajomych, reguły były jasne, proste, zrozumiałe. Błędy usuwane w miarę szybko i sprawnie. Gdy pojawiła się nowa logika i lawina błędów z nią związanych, kolejno "odpadali" ponieważ na Tauri szukali typowego "odstresu" od realnego życia a dostawali "radosną" twórczość od "specjalistów" odpowiedzialnych za utrzymanie serwerów Tauri w "biegu". Przykro to pisać ale Tauri schodzi "na psy" zarówno pod względem grywalności jak i obsługi technicznej. Dostaję wiele zapytań o logikę szpiegowania o niezrozumiałą postawę zarządców wobec problemów graczy o sens gry.
Nie potrafię Im wytłumaczyć dlaczego gra robi się momentami niezrozumiała, nie do strawienia przez masę błędów i wredną postawę tzw administracji. Fascynująco prosta i fantastycznie pomyślana gra staje się powoli potworkiem. Błąd za błędem, obawiam się, że niedopracowana wersja 2.0 rozłoży Tauri na łopatki... obym był złym prorokiem.

Aga... jeśli dobrze policzyłeś (na cwp trzeba więcej metalu, kryształu i energii)...

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 07:38   

Abebe,

Ja nie liczyłem...
Mam ileś tam surowców i tak z ciekawości zarzuciłem dla sprawdzenia czego ile...
I wyszło że pancków więcej...

Może to nie jest CWP, ale Battle Fortress z C&C Yuri's Revenge...

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Dziwna zależność produkcji...
Odpowiedz do tematu