Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Czas się ocknąć... Poprzedni temat :: Następny temat
Czas się ocknąć...
Autor Wiadomość
Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 16:58   Czas się ocknąć...

Szanowna Administracjo!

W nawiązaniu do owej zbrodni jaka miała miejsce w świecie Tauri doszło z Twej strony do jakowychś dziwnych co najmniej działań...
Publikujecie listę do ukarania banem... ok.

piszecie że dalej będziecie sprawdzać i karać następnych.

karą nagradzacie kolejnych, którzy wprost stwierdzili że kiedyś tam korzyść odnieśli z buga

dalej będziecie szukać?
Dalej będziecie kombinować?

Takie rozciągnięcie w czasie jest co najmniej nie na miejscu...

Albo niezwłocznie publikujecie PEŁNĄ listę winowajców wraz z wykonaniem kary,
albo NATYCHMIAST odblokowujecie wszystkich do tej pory ukaranych.

To Wy nie dotrzymaliście zobowiązania o dokładnym w określonym terminie sprawdzeniu kto i w jakiej mierze korzystał z buga...

Wasze działanie można w tej akurat sprawie określić jako "podcieranie tyłka tłuczonym szkłem"...
Naprawdę, daliście ciała...

greg32ruda 
Expert

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 17:22   

Aga Khan podobno jest gdzieś nowa lista zbanowanych gdzie usun mego posta bo nie w temacie ale jeśli możesz odpowiedz mi na pytanie please

[ Dodano: Pią 14 Paź, 2011 17:23 ]
Mnie akurat nie ma za co ale nie o to chodzi albo jedna lista raz albo chceci ew trwodze wszystkich trzymać. Albo gramy w końcu albo lustracja to jest chore

simon113 
Expert

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 17:26   

popieram :) w 100% jestem zbanowany ale dziwie sie ze nie wszyscy zostali uakarani i co dziwniejsze nie wszyscy jednoczesnie smieszne takie wklejanie co jakis czas kogos nowego kolejny raz daliscie ciała lecz spokojnie wymyslicie i na to KARE dla nas GRACZY

greg32ruda 
Expert

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 17:42   

Dobra juz wiem wyrzuć mego posta

cziken81
Wyjadacz

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 17:54   

Administracji od samego początku nie zależało na rzetelnym zbadaniu problemu a tylko na "pozbyciu" się 7 graczy z obu serwerów, dlatego powstała tak kuriozalna pierwsza lista. Druga to gracze którzy się przyznali. Po działaniu ADM można wywnioskować tylko jedno....,ale to już inna inszość.

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 18:13   

Przed chwilą rozmawiałam na gg z naszym kolegą marium z sojuszu camorra, pisałam że zostawił grę i jest niebieski, zlikwidował wyspy, zostały mu dwie, 17 mln PS i dosłownie 0 (zero) armii.
Śmieliśmy się bardzo bo pomijając bana, który mu lata, to po obcięciu flot zostanie mu mniej niż zero :mrgreen:
Ale ta Administracja to ma pomyślunek, chyba jakąś specjalną premię dostaną za tak sprawnie i rzetelnie przeprowadzone dochodzenie :evil:
Scott Taylor

simon113 
Expert

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 18:44   

Działaja swietnie to trzeba im przyznac ........... szkoda gadac jak mieli tak karac trzeba było to zostawic sam bym sie zezłomował , by by szybciej i pewniej .

ph73 
Wyjadacz

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 20:09   

tak,tak "droga" administracjo, tego rozpędzonego pociągu już się tak łatwo nie zatrzyma. lenistwo czasami nie popłaca, powinniście się teraz wziąć do roboty i posprawdzać nawet "szare myszki".
wiem, duuużo roboty, jak ma być uczciwie.
nie można liczyć że teraz dostanie się listę na tacy.

henio776
SuperMen

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 20:40   

Na co liczyćie szkoda języka strzępić adm jest zbyt leniwa albo nie do końca wie jak się do tego zabrać jednym słowem nieodpowiednia osoba zajmuje stanowisko adm
A z doświadczenia wiem jestem pewien że mój post za chwile zniknie i nie za sprawą agi ale to już inny temat

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Dyskusje na temat świata » Czas się ocknąć...
Odpowiedz do tematu