Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 16:58 Czas się ocknąć...
Szanowna Administracjo!
W nawiązaniu do owej zbrodni jaka miała miejsce w świecie Tauri doszło z Twej strony do jakowychś dziwnych co najmniej działań...
Publikujecie listę do ukarania banem... ok.
piszecie że dalej będziecie sprawdzać i karać następnych.
karą nagradzacie kolejnych, którzy wprost stwierdzili że kiedyś tam korzyść odnieśli z buga
dalej będziecie szukać?
Dalej będziecie kombinować?
Takie rozciągnięcie w czasie jest co najmniej nie na miejscu...
Albo niezwłocznie publikujecie PEŁNĄ listę winowajców wraz z wykonaniem kary,
albo NATYCHMIAST odblokowujecie wszystkich do tej pory ukaranych.
To Wy nie dotrzymaliście zobowiązania o dokładnym w określonym terminie sprawdzeniu kto i w jakiej mierze korzystał z buga...
Wasze działanie można w tej akurat sprawie określić jako "podcieranie tyłka tłuczonym szkłem"...
Naprawdę, daliście ciała...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 17:22
Aga Khan podobno jest gdzieś nowa lista zbanowanych gdzie usun mego posta bo nie w temacie ale jeśli możesz odpowiedz mi na pytanie please
[ Dodano: Pią 14 Paź, 2011 17:23 ]
Mnie akurat nie ma za co ale nie o to chodzi albo jedna lista raz albo chceci ew trwodze wszystkich trzymać. Albo gramy w końcu albo lustracja to jest chore
popieram :) w 100% jestem zbanowany ale dziwie sie ze nie wszyscy zostali uakarani i co dziwniejsze nie wszyscy jednoczesnie smieszne takie wklejanie co jakis czas kogos nowego kolejny raz daliscie ciała lecz spokojnie wymyslicie i na to KARE dla nas GRACZY
Administracji od samego początku nie zależało na rzetelnym zbadaniu problemu a tylko na "pozbyciu" się 7 graczy z obu serwerów, dlatego powstała tak kuriozalna pierwsza lista. Druga to gracze którzy się przyznali. Po działaniu ADM można wywnioskować tylko jedno....,ale to już inna inszość.
Przed chwilą rozmawiałam na gg z naszym kolegą marium z sojuszu camorra, pisałam że zostawił grę i jest niebieski, zlikwidował wyspy, zostały mu dwie, 17 mln PS i dosłownie 0 (zero) armii.
Śmieliśmy się bardzo bo pomijając bana, który mu lata, to po obcięciu flot zostanie mu mniej niż zero
Ale ta Administracja to ma pomyślunek, chyba jakąś specjalną premię dostaną za tak sprawnie i rzetelnie przeprowadzone dochodzenie
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Działaja swietnie to trzeba im przyznac ........... szkoda gadac jak mieli tak karac trzeba było to zostawic sam bym sie zezłomował , by by szybciej i pewniej .
tak,tak "droga" administracjo, tego rozpędzonego pociągu już się tak łatwo nie zatrzyma. lenistwo czasami nie popłaca, powinniście się teraz wziąć do roboty i posprawdzać nawet "szare myszki".
wiem, duuużo roboty, jak ma być uczciwie.
nie można liczyć że teraz dostanie się listę na tacy.
Na co liczyćie szkoda języka strzępić adm jest zbyt leniwa albo nie do końca wie jak się do tego zabrać jednym słowem nieodpowiednia osoba zajmuje stanowisko adm
A z doświadczenia wiem jestem pewien że mój post za chwile zniknie i nie za sprawą agi ale to już inny temat