Aga idę z Tobą. Chyba łapię Twoją intencję. Być może reszta skazańców pomyśli o tym samym - jak się ogołoci Tauri z graczy, to ciekawe na czym Administrator gry zarobi ?
Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 13:25
...też o tym myślałem....
Jednocześnie - piszę to w tym wątku, jeśli trzeba - to proszę Aga przenieś :
Czytam /5min temu/ tę "dodatkową listę i ........zdębiałem do końca
To, co wyprawia Bokassa I Admin ..... nie mam już słów.....
Panie i Panowie - czas na organizację działań
I przy okazji :
dziękuję wszystkim, którzy przyznali się do "błędu" - jestem absolutnie pod wrażeniem Waszego charakteru.... . Przyznam też - we własnym imieniu - że to było naprawdę budujące i podtrzymujące na duchu - uzyskać od Was spontaniczne wsparcie.
Jednocześnie zbanowanie Was uważam za bardziej niż kuriozalne działanie ADM. I krzywdzące dla Was.... .Przykro mi, że z powodu Waszej cywilnej odwagi i charakteru spotykają Was represje.
Trzymajmy się i czas na działania.....
_________________ "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było."
A. Milne
ŹDŹBŁO - łatwo dostrzegalny przedmiot w oku bliźniego, oraz trudno wymawialny wyraz dla obcokrajowca.... .
Ostatnio zmieniony przez Kazu_G Pią 14 Paź, 2011 13:26, w całości zmieniany 1 raz
bo zaliczyłbyś multikonto jak nic a szkoda by mi było sąsiada stracić
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Jestem dumny z przynaleznosci do klubu tak szacownych graczy.
Proszę o przyjecie mnie w szeregi "nowo powstałej mysli " i chyba nawet wezme wtedy urlop
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
Hmm, mamy zalążek nowej fali idącej przez Tauri.
Nie chciałbym powielać nazwy Jeźdźców Apokalipsy, ale teraz chyba byłaby bardzo adekwatna do zamysłów.