ot i zagwizdołka....rozwiązana bo do budowy jednostek lekkiej piechoty potrzebujesz Wymagania:
Laboratorium Poziom 2 Koszary Poziom 2
a do budowy Ciężka piechota
Wymagania:
Wzmocniony pancerz jednostek lądowych Poziom 2
Lepsza broń jednostek lądowych Poziom 2
Koszary Poziom 4
tak samo do Lekka maszyna krocząca
Wymagania:
Wzmocniony pancerz jednostek lądowych Poziom 3
Lepsza broń jednostek lądowych Poziom 3
Koszary Poziom 4
Stocznia Poziom 5
Brakuje ci laboratorium poziom 2 do budowy lekkiej piechoty inne jednostki tego nie wymagają -te pozostałe
_________________ znacie mnie;-)
Ostatnio zmieniony przez Coyotegm Czw 17 Lis, 2011 23:56, w całości zmieniany 1 raz
to np. można wysłać zbieracz na wyspę na której nie ma złomu co jeszcze do niedawna nie było możliwe
może i można skolonizować?
poczekam aż stocznia skończy swoją produkcję
zbuduję kolonizatora
może będę miała 9 wyspę na 881
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Elu zbieracz zawsze szło wysłać na wyspę gdzie nie ma złomu napiszę Ci na priva jak i dlaczego bo nie chcę dać wrogom pretekstu by drugim razem posłali razem z flotą na grega z tyłu zbieracze
dostałem dzisiaj dwa takie raporty z moich potyczek:
Flota znajdująca się na wyspie (xx,yyy) na planecie P4G-881 została zniszczona przez flotę gracza aleksikk lecącą z wyspy (xx,yyy). Agresor przejął znajdujące się na wyspie surowce w ilościach: 0D, 0M, 0K, 2293254E.
Przejdź do raportu walki
Flota znajdująca się na wyspie (xxx,yy) na planecie odparła atak floty gracza 20399 lecącej z wyspy (xxx,yy). Wokół wyspy znajdują się szczątki w ilościach: 0D, 0M, 0K, 0E.
Przejdź do raportu walki
nie zmieniałem nicka(zresztą nie jest to możliwe)
dlaczego otrzymuję raporty gdzie mam dwa imiona? (aleksikk i 20399).Już gdzies tam kiedys w historii ludziom nadawali numery zamiast imion i nazwisk..nie?
nasuwa mi się pytanie czy jeżeli szpieg będzie wracał w innym stanie to powinnam wynająć snajpera aby go odstrzelił co by mi zarazy na moje włości nie ściągnął ?
Coraz większe zdumienie popadam czytając nowe treści raportów ze szpiegowania
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor