Ja już chyba zostałem ukarany albo ktoś mnie walnął na banie na 400 mln punktów. Ciekaw jestem kto, bo najlepsi są też zbanowani.
Chyba, że to działania adminów.
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011 14:09
nie wiem, Ale nie wierzę że ktoś z t1 mógłby Cię zaatakować. Jesli ktos to zrobił to daj znać będzie i moim wrogiem
a i tutaj oświadczam jeśli ktos zaatakuje gracza zbanowanego automatycznie jest moim wrogiem
Aga prosze o nie usuwanie tego posta
Ostatnio zmieniony przez greg32ruda Nie 16 Paź, 2011 14:15, w całości zmieniany 2 razy
Maniek, jeżeli byłby to atak to Twoi sojusznicy, którzy wysłaliby Ci floty na wsparcie również mieliby raporty z tego ataku, niech kkmik zamieści jakiś raport.
Jeżeli ataku nie było to ADM ponownie "poleciało po bandzie".
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Własnie ich o to prosiłem, ale akurat 2 tych którzy ponieśli straty jest poza grą.
Czekam aż wrócą.
Tam stało z 40 tys. pancków + siły towarzyszące. Kto mógłby to walnąć, jeśli większość z Top 10 jest zbanowana ??? Chyba, że jakiś kolejny tajniak ...
_________________ Maniek63
Ostatnio zmieniony przez Maniek63 Nie 16 Paź, 2011 14:19, w całości zmieniany 1 raz
Maniek może masz kogoś niezbanowanego blisko niech sprawdzi s. zwiadowczym jakie tam floty teraz płyną, może zahaczy też agresora.
Powiem szczerze też jestem ciekaw kto tego dokonał.
[ Dodano: Nie 16 Paź, 2011 14:23 ]
Jeśli namierzysz gości podaj ich nicki do publicznej wiadomości
zgadzam się z przedmówcą wykorzystywanie takich sytuacji do własnych porachunków jest czymś niewybaczalnym
P.S.
mam nadzieje ze to nikt z mojego sojuszu bo będzie kara
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011 14:27
Nie idzie tu, wedle mnie o źle pojętą solidarność...
Sytuacja jest naprawdę kuriozalna...
To nie są bany za ubliżanie innemu graczowi gdzie sam nie miałbym żadnych obiekcji...
To nie są bany za pogróżki...
Osobiście uważam że atakowanie graczy którzy w tych okolicznościach zostali zbanowani, gdy Administracja jak biblijny Piłat umywa ręce jest hańbiące dla atakującego...
W razie czego odbuduję swą flotę, ale w zakładce Inne w Wiadomościach będą zachowane raporty...
Dalej jedynym bonusem kupowanym przeze mnie będzie Premium... Ale to co do tej pory się działo na T1... To bułeczka z masełkiem...
Pozdrawiam wszystkich, powodzenia życzę...
[ Dodano: Nie 16 Paź, 2011 14:30 ]
waldko napisał/a:
podaj ich nicki do publicznej wiadomości
Niestety, jeśli się pojawią na forum będę zmuszony je usunąć...
Nie dla widzimisię, ale to byłoby nawoływanie do odwetu...
Jeśli takie nicki zostaną przekazane komukolwiek w PW, nic mi do tego...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg