Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 14:25 PRETORIANIE vs Reszta Świata
Tylko żeby nie było...... wywołaliśmy wojne zacnemu sojuszowi jakim jest DREAM TEAM oraz UHAT, Bojowe Misie, Jedność (stara wojna) - i czekamy że wszystkie inne sojusze przyłączą sie do wojny.... NIECH NASTANIE RÓŻ
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 14:36
Trafiłem wam pierwszy milion na dobry początek.
Osobiście liczyłem na wojnę co najmniej 5 miliardową... albo 10 ;)
Ale cóż..
Zostało w naszej 399 mln.
Pozdrawiam i powodzenia.
Darheus
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
Sojusz Punkty wojenne Wygrana w pkt./Przegrana w pkt.
JEDNOŚĆ 200000000 195405440/83968361
Bojowe Misie 200000000 146559074/136997649
Dream Team 400000000 394628230/399672589
UltraHardActivTeam 200000000 200000000/198726702
Ostatnio zmieniony przez straznik06 Wto 13 Wrz, 2011 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 15:53
No właśnie Lkaska zezłomawał Piotrasa12 na 235mln. "lewą" flotą.
Czytaj szybko bo zaraz admini usuną.
Na szczęście mam print screeny na dowód jak działa tu cenzura.
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
teraz sie okazuje że polowa T2 ma k...rwa floty z jakiegos j.....nego BUGA!!! a każdy pchał jakies pieniadze w to......to JA 3 miesiace odbudowuje flote a tu prosze.... odechciewa sie grać......
[ Dodano: Sro 14 Wrz, 2011 16:34 ]
co do graczy to inni też mają przyrosty po 100 mln np pan krzysiek38 h...j wie kto to jest pojawia sie z kosmosu i w ciągu dwuch tygodni jest top 20 z pon TOP 100...na jaki sposob jest na to ...może wreszcie jakis ADMIN !!!!! podpowie JA tez tak chce!!!!!!!
Przyglądam się tym wywodom i nie rozumiem Drodzy Admini, dlaczego wcześniejszy post Darheus'a został skasowany. To totalny absurd i ukrywanie machlojek kilku Pretorian przez władze najwyższe!!!! Kolega wyraźnie opisał nawet sposób w jacy tamci gracze to robią oraz wypowiedzi z archiwum rozmów pomiędzy Ikaską1984.
Wyraźnie było napisane i wielu graczy na T2, no wszyscy gracze co aktywnie grają, potwierdzą, że nadprzyrodzone przyrosty punktowe Ikaski1984, BM, simona113 raz w tygodniu o jednorazowe 100-200 mln to wynikają z czystej nieuczciwości. Gracze Ci znali sposób wynikający najprawdopodobniej z błedów w grze i to wykorzystali. Wypaczyli przez to sens gry pozostałych kilku tysięcy graczy (nie licząc tych co są w sojuszu Pretorianie i ich szkółce). Gdyby grali normalnie byliby na etapie mniej więcej jak pozostali gracze z pierwszej dziesiątki, a może nawet i niżej. A tak mają magiczne przyrosty punktowe i przez to w nieludzki sposób górują nad resztą. Ale to tylko dlatego ze znali sposób tworzenia floty w kilkadziesiąt minut. Mogli nawet w ciągu dnia stworzyć ponad 10000 pancerników. Brawo, że tyle czasu pomimo wsześniejszych apelów w różnych wątkach na forum temat ten był tuszowany i uznawany za "legalny". A co w tym legalnego??????????? Pytam co?????? Kto o tym wiedział??????? Legalne oznacza - ŻE WIEDZĄ WSZYSCY.
Dlatego żądam od Adminów zweryfikowania wielkości floty tych trzech graczy o TĄ tylko ilość, którą nagromadzili w ten nielegalny sposób. a wtedy z 3,2; 2,9 i 2,5mld punktów zrobi im się ok 1,4 mld lub mniej punktów.
Jestem rozgoryczony taką bierną postawą Adminów w tej sprawie. Płacę za konto Premium, że móc mieć jak najwięcej floty i miec dodatkowe możliwości. To jest legalne. Ale inwestować kasy w grę w której jest nieuczciwość nie ma sensu. Inni to potwierdzą. Bo co z tego, jak i tak mam marną flotkę, bo nie znałem cudownego sposobu na grę jak trzej Pretorianie.
Wiem, że za ten post grozi mi wydalenie z forum. Niemniej zanim ten post usuniecie i mnie przy okazji ZBADAJCIE sprawę. W przeciwnym razie pomagacie oszustom, a to oznacza, że jesteście stronniczy i gra w to nie ma większego sensu, bo z góry skazani jesteśmy na porażkę. A przyznam, że to jedna z lepszych gier na on-line i szkoda, gdyby okryła się taką niesławą.
Pozdrawiam Adminów
Unicat
[ Dodano: Sro 14 Wrz, 2011 17:11 ]
Widzisz strażniku06????? Takich masz kolegów z sojuszu, tylko nie mów, że tego juz dawno, dawno temu nie zauważyłeś.............. Milczałeś, jak inne Prety, bo TO KOLEDZY oczywiście ;P
[ Dodano: Sro 14 Wrz, 2011 17:14 ]
oczywiście że Pretorianie wygrali wojnę z UHAT, a właściwie Ikaska1984 swoją LEWAROWĄ flotką, bo kto mu się przeciwstawi. Oszust wygrał i tyle. Gdyby tej trójki graczy nie było, każdy sojusz miałby szanse wygrywać z Pretorianami. Oj i to nawet miażdżące szanse Drodzy Odbiorcy tego postu :)