Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 21:39
Podajcie mnie Panowie do sądu.
Bardzo proszę.
A jak wam się nie spieszy to poczekajmy aż admin wywiesi obiecaną listę oszustów.
Jeżeli Cię na niej nie będzie to z przyjemnością Cię przeproszę na forum ogólnym.
Odnośnie pułapki.
Być może nie mamy takich umiejętności i warsztatu jak wy, ale radzimy sobie na miarę naszych możliwości. Pułapka była zorganizowana nie dlatego żeby ja zorganizować tylko dlatego że miała podstawy się udać.
Nie robimy nic na wariata.
Odnośnie Twojego postu powyżej - post nie był obiektywny i nie mam pojęcia dlaczego go napisałeś w tej formie.
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 21:59
Darheus,
Każdy kto ma zdanie odmienne od Twojego jest według Ciebie oszustem, posiadaczem "lewych" flot.
Zapominasz tylko że to nie ja muszę udowadniać że nie jestem wielbłądem. To Ty zarzucając mi nieuczciwość musisz tę moją domniemaną nieuczciwość udowodnić.
W przeciwnym razie mam prawo zarzucić Tobie oszczerstwo, pomówienie...
Odmawiając przeprosin, dobitnie pokazujesz o co Tobie naprawdę chodzi...
Pokazujesz swoje prawdziwe oblicze frustrata.
Płakusiasz na forum jak to was lali na T2.
Gdy w taki czy inny sposób ktoś pokazuje Ci że można pograć inaczej, z finezją i polotem, skutecznie, to jest to oszust, posiadacz "lewej" floty...
To kim Ty jesteś?
Świętym świata Tauri?
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 22:12
Aga Khan,
Przeproszę Cię z przyjemnością jeżeli admin nie wywiesi Cie na liście oszustów.
Wtedy ta Twoja domniemana uczciwość bądź nieuczciwość zostanie udowodniona.
W przeciwnym razie ty mnie przeprosisz za straty moralne wywołane dyskusją z Tobą.
Na T2 nikt nas NIGDY nie lał.
Wszystkie wojny z Pretorianami były wyrównane, z innymi sojuszami od dawien dawna wojen nie mieliśmy.
Pomagaliśmy zresztą komu się dało.
Zrobiłem awanturę bo dysproporcja między kilkoma graczami posiadającymi lewe floty a graczami uczciwymi stała się ogromna. Jeżeli tego nie rozumiesz to przykro mi...
Jest różnica między płaczem a zwróceniem uwagi na bardzo istotny odnośnie T2 problem.
W żadnym Twoim poście nie pokazałeś mi jak można "pograć inaczej z finezją i polotem, skutecznie"
Za to pokazałeś mi wiele innych rzeczy których nie zamierzam stosować.
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
z tego co wiem, a kilka rzeczy wiem o t1
Aga Khan nie budował lewej floty, więcej powiedzieć nie mogę ale były by to same pozytwy w stosunku do tego gracza.