Ela, taki problem to nie problem gorzej jak Administracja ingeruje w grę i przyspiesza flotę, która leciała na złomowanie. można było ją jeszcze zawrócić ale powrót miał zająć 1420 dni jakim prawem Administracja wypacza grę przyspiesza taką flotę do 29 dni?? w sumie dając graczowi, który leciał na złomowanie darmowy immunitet na miesiąc??
jutro opiszę całą akcję szerzej bo była godna najlepszych potyczek w świecie tauri. cała sprawa miała miejsce kilka dni temu i o sprawie wiedziały nawet osoby postronne.
A co chłopak miał skończyć grę, bo 4 lata na flotę nikomu się by nie chciało czekać. A miesiąc bez floty to też bardzo dużo.
_________________ Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam - Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
Legion ale on świadomie wybrał opcję zawróć flotę choć wiedział ile czasu będzie wracać
Miał też drugie wyjście walczyć, ale jak widać wolał jak tchórz zawrócić flotę.
A co ty byś zrobił?? Poleciał byś na pewną klęskę. Wolał zawrócić niż dać wam satysfakcje że go zezłomowaliście.
_________________ Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam - Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
na początku sławnej wojny na T1 ja też ze strachu zawróciłam flotę i powrót trwał 83 dni , co ja bym wtedy dała gdyby tak ADM z urzędu przyspieszyło moją flotę z 83 do 29 dni, niech się cieszy ten ktoś że z 4 lat urlopu zrobił mu się miesiąc
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Ostatnio zmieniony przez Ela Sro 01 Lut, 2012 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Legion jak by ten gracz nie był tak pewny siebie :)
Zapomniał bym o tym, ale on wiedział, że tam na niego czekam mimo tego wybrał lot przez dwa dni na wyspę w moim pobliżu. Pewnie miał nadzieję, że kolega z pobliskiej wyspy odbije atak, ale nie przewidział że na jego wyspę też puszczę atak i zostanie zablokowany na czas przelotu mojej floty.
Ale teraz będziesz miał znów okazje pokazać jak posługujesz się flotą jak jego flota wróci z podróży :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 23:19
Przepraszam Panowie że ośmielę się wtrącić
Zbyszku...
nie tak dawno miałeś o połowę punktów mnie niż ja..
Zdarzało ci się uciekać kilka razy....
A nagle teraz masz flotę dwa razy większą ode mnie...
Czyżby Tobie też się kociły pancerniki tak jak Lkasce???
A może targ?
Ale żeby kupić tyle jednostek pancerników to ktoś inny musiałby spaść w rankingu....
A nikt nie spada..
Wiec multikonto?
Albo kilka multikont???
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.
Darheus
widać przyjacielu źle czynisz notki z statystyk ja wiem że posiadacz konta AdamMMM wykupywał statki z konta maxikaaz bo pilnowałem statystyk,a ja nie ukrywałem że kupuję statki i ja mam jedno konto na serwerze,a Adamus może makxikaaz czort wie kto jest kto,ale po technice walki poznasz każdego gracza szacuneczek hej
[ Dodano: Sro 01 Lut, 2012 23:57 ]
a jeszcze jedno RafulsoN już zakończył grę może nie
[ Dodano: Czw 02 Lut, 2012 00:24 ]
piszesz że ja mam armię dwa razy większą dlaczego ty jesteś w rankingu na 50 pozycji,a ja na 92?
Widzę kolego zbychu, że marnie obserwowałeś zajście nie blokowałem z innego konta niż to na którym gram. Ale wiem że trudno przełknąć porażkę zwłaszcza jak się we dwóch poluje na jedną osobę :) a może to ty sam polujesz z dwóch kont :)
Ostatnio zmieniony przez AdamMMM Czw 02 Lut, 2012 06:34, w całości zmieniany 1 raz
Zerknij w wiadomości przypomnę ci to było w sobotę o 19:20 i leciałem na Ciebie i kolegę tylko ja chyba że nie widziałeś dobrze :) A co do Adams to twoje teorie spiskowe mijają się z prawdą :)
AdamMMM
no pewnie Adamus od tak sobie mnie blokował i odbijał ataki na twoje wyspy ja ci pisałem to admini sprawdzą czy to teoria spiskowa czy prawda myślę że to nie problem dla nich że logujesz się z dwóch komputerów narka
[ Dodano: Czw 02 Lut, 2012 08:57 ]
Tauri Atakujący poniósł porażkę w bitwie! 2012-01-28 19:47:22
Flota znajdująca się na wyspie (321,333) na planecie Anderum odparła atak floty gracza Adamus lecącej z wyspy AN4
tak właśnie to ty leciałeś wcześniej o 19:42 był atak z konta AdamMMM
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 328 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Czw 02 Lut, 2012 10:21
Zbycho ;(
mam wrażenie że niepotrzebnie rzucasz takie oskarżenia...
Jeżeli już chcesz sprzątać to może najpierw zacznij od swojego podwórka.
Szansa na to że zostaniesz sam w sojuszu jest bardzo duża.
Co do punktów to uważnie śledzę statystyki.
Wiem doskonale ile masz pancerników a jeszcze lepiej wiem ile ja ich mam.
Jak napisałem wcześniej ilość moich oscyluje około 50% Twoich.
Różnica jest taka że ja swoje zrobiłem "ciężką pracą" a nie za pomocą przelewu.
W związku z tym zastanawiam się jaki sens ma dalsza gra skoro "każdy" może mieć taką flotę.
Plus jest taki że zginiecie od własnej broni.
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał wydać więcej kasy by być "miszczem".
Pozdrawiam.
_________________ NIE wolno się bać. Strach zabija duszę.