Wysłany: Nie 16 Paź, 2011 23:03 zachęcam do obejrzenia screen'ów :) paulwawa kontra gracz &q
dziś podjąłem decyzję i ruszyły floty... trafiłem dwa razy, uderzyłem całymi siłami bo mam dość oszustw na tej grze...
zamieszczam screen z jednej walki, niestety skończył mi się limit danych na łączu i mam ograniczoną prędkość przez co mam problemy z umieszczaniem zdjęć i zamieszczam tylko to... postaram się niedługo zamieścić jeszcze jeden screen z innej walki :)
oświadczam, że jeśli nie zostanę poinformowany, że uczciwie przeciwnik wyprodukował swoją flotę to już nie zapłacę ani grosza za konto premium i będę kolejną osobą która odejdzie...
mam pieniądze i lepiej je wydam :) gdzie indziej się pobawię :)
linki:
http://imageshack.us/f/12/zomd.jpg/ http://imageshack.us/f/15/polegli.jpg/
oczywiście gołe fortece dobiłem :)
Tak trzymać?! Czy ciebie człowieku pogięło? To gość który wykorzystując buga cynicznie stara się zebrać poklask atakując swoimi lewymi flotami zbanowanych.. Jeżeli ty się tym podniecasz to widać możesz sobie z tym "mistrzem" strategii rękę podać.. żal.pl :(
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 07:47
jakoś wolę jednego, któremu zostanie nielegalna (jeśli nielegalna) flota niż miałoby latać takich flot 20. To się nazywa mniejsze zło. Równie dobrze może to zrobić admin, ale z dziwnych powodów do tej pory nie zrobił i floty zbugowane nadal są
[ Dodano: Pon 17 Paź, 2011 07:53 ]
Aga, nawiązując do twojego postu - 45k pancków to taka ogromna flota na waszym T1, że nie można jej legalną flotą sprzątnąć? Szanowny gracz ikaska na t2 ma większe na każdej planecie z osobna
ps. pancek 9700 ataku, krążek 3000 ataku, superdziało atak 33000, I wy mówicie, że jesteście tacy zajebiści stratedzy? to lameriada jakaś jest
Ostatnio zmieniony przez Maxikaaz Pon 17 Paź, 2011 07:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 07:58
Jak zwykle czytasz bez zrozumienia. Pokaż mi, gdzie napisałem że dopuszczam istnienie lewej floty. Napisałem tylko, że cieszy mnie, że zamiast 21 flot będzie ich tylko 1 (liczby przykładowe). Co nie znaczy, że ta jedna jest ok.
paulwawa [Usunięty]
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 08:11
OK uderzyłem na Maniek63... Ci co są tu od dawna przeglądają statystyki regularnie i tam wszystko widać, zwycięstwo okupiłem sporymi stratami... spadłem z flotą o kilkaset tysięcy i o tyle samo w ogólnej statystyce... cosik zostało :)
Ale z Was stratedzy :(
zanim "bug" wymyślono/wyszperano sam walczyłem z kilkoma sojuszami na raz :) poprosili sami o zawieszenie broni :)
Polecam tych, których znam, wymieniam się informacjami /klucz w walce/, dlatego wiem gdzie kto stacjonuje z flotami, wystarczy przeliczyć i likwidować jak się ma czym... Akcja była przemyślana i zrobiona w jednym celu!!!
Chcę precedensu!!!
teraz jak udowodniono cwaniakom budowanie lewych flot niech ADMINi zwracają graczom stracone floty, także straty moje z wczorajszego dnia :) będę miał na następnego gracza "bug'a"
a i niech mi odejmą punkty za zniszczenie lewej floty :) dać screen gdzie stacjonuje kolejny drań gdzie ma 220tyś pancerników ?
niedowiarki...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 08:33
I czym Ty się szczycisz?
Nalotem na stojącą flotę, gdy przeciwnik jest pozbawiony możliwości jakiegokolwiek manewru?
Gdy nie ma możliwości skupienia całości swych sił w jednym miejscu by móc Tobie "kęsim" zrobić?
Jesteś żałosny...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 08:37
Jak oszuści wlatywali swoimi flotami zrobionymi dzięki oszustwie, we floty legalnie robione, to to nie było żałosne? Teraz po prostu oszustów spotyka zasłużona kara. Posłużę się jednym z twoich ulubionych zwrotów - robią im teraz jesień średniowiecza.
paulwawa [Usunięty]
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 08:38
TO BYŁ POKAZ SIŁY, ŻE MOŻNA GRAĆ UCZCIWIE I NISZCZYĆ TAKIE FLOTY...
UCZCIWIE UCZCIWIE UCZCIWIE UCZCIWIE UCZCIWIE UCZCIWIE
jeśli sprawa nie zostanie z "bug'ami" załatwiona zachęcam do rezygnacji gry, sam też zrezygnuję, czekałem do wyznaczonej daty czy zlikwidują cwaniaków, coś wolno to idzie...
Aga, czy Ty nie jesteś jednym z "cwaniaków", poplecznikiem innych cwaniaków, po co się dopisujesz w uczciwym temacie????