:-) Aga, by doszedł atak kontrolny to trzeba go wpierw wysłać i przypilnować kiedy wejdzie
pycha i niedbałość już niejednego zgubiła...
nie patrząc na żadną z dwóch stron medalu i pozostawiając ocenę moralną tego zajścia zupełnie z boku - tu jest sedno. szpiegowanie dało mylący wynik bo pokazało tylko floty maniek63 a nie pokazało stacjonujących, a potem zbytnia pewność siebie doprowadziła do takiego a nie innego wyniku.
Doda
niech to nie nosi znamion polowania na czarownice
chyba całego Quendi paulwawa nie rozjechał
może niech najpierw sami się wykażą a dopiero jak nie dadzą rady to im pomożesz
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
aaa wlasnie a co quendi mu zrobili niechsie wykaza bo narazie to duzo pisza kiedy cos w statystykah pokaza??? namawiaja wszystkich a sami d.... trzymaja w ukryciu pewnie
[ Dodano: Sob 22 Paź, 2011 11:14 ]
w statystykah codzien po kilka mln w ofensywie ma
nie wiem, może ja się nie znam albo źle patrzę ale w Quendi widzę 13 osób a w Jumanji tylko 2. poza tym czołówka graczy Quendi ma więcej punktów od paulwawa.
a ja se tak dumam ze to on jest mysliwym a nie zwezyna a na manka to dostal zlecenie od malych sojuszy sa wsciekli bo manek jechal po malych oto pewnie hodzilo mu z tymi wiciami i balonami takie sluchy mam
a wiecie co?
zastanawiam się czy paulwawa nie padł ''ofiarą'' hahaha błędnego raportu statku szpiegowskiego hahaha który pokazał mu tylko flotę Mańka bez wsparcia hahaha
Najprawdopodobniej wysyłał na podstawie info sprzed zbanowania Mańka o stanie floty.. i.. wysłał w ciemno wystarczające siły nie spodziewając się wsparcia.. Myślę, że w sumie to się nadział.. stąd tekst, że tak chciał bo chciał skończyć grę.. buehhahaha.. Tylko dlaczego na okrągło jest zielony.. ;)
to mam ze dwie nowe farmy bo zbytnio osób w okolicy pol4 i pol0 na 989 nie widze tak czy inaczje zaklepane
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Ostatnio zmieniony przez mario2000 Sro 09 Lis, 2011 10:02, w całości zmieniany 1 raz