Wysłany: Pią 11 Lis, 2011 18:44 na życzenie numerki
Przypadki chodzą po graczach to i po mnie jak widać poniżej też…. opis działań wojennych moich wstyd się przyznać, ale przynajmniej coś przez tą głupotę wyszło…
Wysłałam wczoraj niechcący nie to co chciałam przez gapiostwo totalne tj. stateczek zwiadowczy z misją atakuj i na nowiusieńkim smartfonie, był sobie komunikat atakujesz wroga, to sobie pomyślałam wykorzystam ten cud techniki i pacnęłam w komunikacik, myślę sobie pooglądam jak walczę, a że zobaczyłam głupotę swoją, to walnęłam wycofaj się i dostałam komunikacik, atakujący poniósł porażkę w bitwie, czyli jak dotąd normalka, to ja znowu w cud techniki pac a tam, że „Flota znajdująca się na wyspie xxxxx na planecie xxxx odparła atak floty gracza 27758 lecącej z wyspy xxxxx. Wokół wyspy znajdują się szczątki w ilościach: 0D, 0M, 0K, 0E. Przejdź do raportu walki” no to ja pac w te 27758, bo sobie myślę KTO TO a tu komunikacik To twoje konto! No tak myślę sobie zanumerowali mnie i chyba powinnam nick zmienić widocznie makarska im nie pasuje
Tylko na mnie ta szczęśliwość spłynęła w odszyfrowywaniu ników ?????
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pią 11 Lis, 2011 20:17
makarska... Ty jutro do lottomatu biegnij, przerób te cyferki pomnóż, podziel, pododawaj, wypełnij kupon multilotka,
może kolejnego cudu doświadczysz i główną wygraną dostaniesz
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Sob 12 Lis, 2011 03:59
Też bym poprosiła o francuski ...ale ja mam swój 20932 tak jak makarska
ciekawe, że ujawnił się w raporcie wtedy kiedy wycofałam flotę z walki...
szkoda tylko , ze w raporcie pozostała nazwa wyspy z której szedł atak i jej kordy bo byłby atak incognito...
powiedz mi ADM...bo coraz mniej rozumiem...gdzie jest szczyt Waszej radosnej twórczości,
bo póki co to mam wrażenie, że jedziemy windą do nieba...
tylko hmmm...podejrzewam, że upadek może być bolesny...
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Ostatnio zmieniony przez Ela Sob 12 Lis, 2011 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Scott Taylor
Scott Taylor
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Sob 12 Lis, 2011 11:38
Weźmij w dłoń ujmij wtykułkę ową, a palce na niej zacisnąwszy pociągnij do się z siłą ważoną.
Bacz, byś owego miejsca gdzie to wtykułka owa wtykniętą jest nie naruszyć, bo jeszcze biedy jakiej sobie napytasz przez co i z dziesięć takowych objawić się może.
A gdy już wtykułkę ową wytykniętą mieć będziesz weźmij jakowego kalahajstru, i zaszwejsuj podwtykułkowe miejsce, coby nie wtyknąć tam nowej...
A na serio to kiedyś szwendało mnie się też coś takiego po czasowo zainstalowanym skype... Dopiero po jakimś czasie i iluś tam czyszczeniach poszło badziewie w czortu mati...
[ Dodano: Sob 12 Lis, 2011 11:39 ] abelutek,
Nie zawsze... ta franca żywotna jest...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg