Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Czw 10 Lis, 2011 01:44 list otwarty
chciałabym powrócić do kontrowersyjnego tematu likwidacji flot
w związku z tym zwracam się do ADM o ponowną weryfikację konta abebe i wszystkich graczy którzy uważają, że zabrano im za dużo floty i jednostek lądowych
cyt.abebe1
''Doczekałem się natomiast wycięcia pancerników i cwp wyprodukowanych w kolejkach stoczni i koszar w "normalnym" trybie. Zostałem pozbawiony:
43.682 pancerników oraz 38.922 cwp, podkreślam - wyprodukowanych w czasie trwania konta premium oraz bonusu inżynier.''
proszę Cię Adminie o zajęcie stanowiska w tej sprawie
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Popieram prośbę Tessy o ponowną weryfikację Waszych działań w zakresie odebrania flot graczom
jeżeli odebranie flot traktować jako karę to musi ona być sprawiedliwa
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
popieram żądanie abebe1 by ADM zwróciła nadmiar skasowanych jednostek, żądam otwartego dialogu z ADM w sprawie odebranych flot, oraz przywrócenia abebe zablokowanego dostępu do forum
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Czw 10 Lis, 2011 08:51
Gdy tylko zobaczyłem ten temat, czułem przez skórę... i nie pomyliłem się...
Panie
Maxikaaz,
Jestem jednym z ukaranych banem z grona tych którzy dobrowolnie zgłosili iż korzystali z w jakiejkolwiek formie z osobliwości gry.
Jestem / z tego co wiem/ jednym z kilku którym nie zabrano ŻADNEJ jednostki...
Sugerowałem już w trakcie inwestygacji prowadzonej przez Administrację podanie Komu, Ile...
Przeszło to bez echa.
Mimo iż nie popieram formy protestu Abebe, jestem za zweryfikowaniem wysokości "obcinek" - nie tylko u Abebe. Z tego co wiem inni gracze również mieli zastrzeżenia co do ich wielkości.
Jednym zdaniem:
Jestem "Za".
PS.
I proszę bez osobistych wycieczek i durnych komentarzy.
Może dość już bałaganu...
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Czw 10 Lis, 2011 08:52, w całości zmieniany 1 raz
ja oczywiście przychylam się do kwestii weryfikacji odnośnie flot
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Stanowisko Administracji w tej sprawie jest jednoznaczne. Każda osoba, która znalazła się na liście, korzystała z nieudokumentowanego sposobu na szybkie produkowanie znacznych ilości jednostek, co jest sprzeczne z OWU. Na tej podstawie wszystkie te konta mogły zostać trwale zablokowane, a wszystkie jednostki - usunięte. Zdecydowaliśmy się na łagodny wymiar kary, blokując konta jedynie na 7 dni i usunięcie jednostek jedynie w takiej ilości, aby gracze ci nie naruszali równowagi sił ani punktów na serwerze. Decyzja ta jest ostateczna. W przypadku stwierdzenia dalszych naruszeń postanowień OWU konsekwencje będą wyciągane z należytą surowością.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 687 Skąd: z CHAOSU...
Wysłany: Czw 10 Lis, 2011 11:12
Zamykam tymczasem.
Dalszy los tematu wyjaśni się po konsultacji z autorką tematu.
Słowo jeszcze w odniesieniu do meritum sprawy...
Jak rozumiem wypowiedź Admina stanowi przedstawienie stanowiska CAŁEJ GTW.
Skoro tak jest to proszę by GTW była uprzejma zdecydować się jakie były rzeczywiste motywy takiego a nie innego zakresu stosowania "obcinki" flot. A także wyjaśnić jaki był mechanizm tego działania.
Albowiem z tej wypowiedzi wynika w sposób jasny i czytelny, iż "cięto" by wyrównać...
Cytat:
usunięcie jednostek jedynie w takiej ilości, aby gracze ci nie naruszali równowagi sił ani punktów na serwerze.
Natomiast deklarowane było cięcie w stosunku do jednostek wyprodukowanych dzięki "osobliwości" gry.
_________________ I wejrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... A spytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał... http://s2.img.pl/7xhbJvK.jpg
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Czw 10 Lis, 2011 11:12, w całości zmieniany 1 raz