Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 16:37 działanie bonusu inżyniera
kupiłam bonus inżyniera, który nie zmniejsza czasu budowy jednostek ani w stoczni ani w koszarach... i nie ma żadnego znaczenia ile tych jednostek jest wrzuconych 3,5,10, czy 10000
kto mi zwróci KG?
temat był już na forum, ale został przez Admina wrzucony do kosza
Aga wyjmij proszę ten temat z kosza i doklej mój post
prosiłabym by gracze korzystający z tego bonusu sprawdzili u siebie na wyspach czasy budowy i wypowiedzieli się na ten temat... może to dotyczy tylko mojego konta...
bonus jest jeszcze ważny 5d 17g 30m 59s
Tess jak to sprawdzić bo wyświetlany jest czas bez bonusu
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
jestem bardzo ciekawy jak to jest czy faktycznie chodzi tylko o Tessę czy o wszystkich graczy...
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 17:27
Elu musisz upolować moment kiedy zaczyna się budować nowa jednostka może już być troszkę w trakcie budowy ale ten czas nie może być wyższy niż czas w jakim jest robiona dana jednostka z bonusem np pancernik miał tam coś ok 2,5 godz
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Policzyłam sprawdziłam chodzi, inżynier tym razem bez zarzutu, żeby tak wszystko inne ....
Scott Taylor
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 18:09
w stoczni w zakładkach jest czas z bonusem
bez bonusu jest tylko wtedy kiedy wrzucasz jednostki
kiedy one już są w stoczni lub koszarach i zaczyna się produkcja czas jest podany z bonusem czyli powinien być krótszy o 20%
prościej...jeżeli ktoś ma bonus inżyniera i widzi, że czas budowy w zakładce dla pancerka i cwp jest dłuższy niż 2,5 godz to jest to błąd...wtedy bonus nie działa
Ostatnio zmieniony przez Tessa Sob 08 Paź, 2011 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie Tess w stoczni jest podany czas bez bonusu, sprawdziłam
np raider stocznia 22 min zakładka 15 min
Scott Taylor
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 18:16
Elu...mówię wyraźnie...w wypowiedzi rozgraniczam stocznie -bez bonusu
i zakładkę -produkcje w stoczni z bonusem
proszę byście sprawdzili czy macie tą różnicę bo ja jej nie mam
_________________ ''wielka sława to żart, książę błazna jest wart, złoto toczy się w krąg, z rąk do rąk, z rąk do rąk''
Scott Taylor
jesli u mnie czas produkcji pancernika jest ok. 3,5 godziny przy wlaczonym bonusie inzyniera, to znaczy ze nie jest ok... . Od kilku tygodni wykupuje bonus...