Wprawdzie mój poprzedni post o cudach zniknął ale cuda pojawiają się nadal.
Dzisiejszej nocy z 8 wysp zniknęły mi kolejki ze stoczni. Po dwie kolejki z każdej wyspy.
Że zniknęły bez zwrotu surowców to tego już pisać chyba nie muszę.
Pytanie do ADM, czy kasowanie mi kolejek i tym samym pozbawianie surowców to dalszy ciąg akcji pn." Wyrównywanie szans "
Pytanie do graczy, czy Wam też dzieją sie takie cuda ?
Pozdrawiam
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
Dwoma akcjami ( w niedzielę i dzisiaj w nocy ) ADM, zabrał/ukradł mi surowce za które mogłem wyprodukować 7500 pancków.
_________________ GB&BG
to głęboko... "
na chwilę obecna jeszcze nie miałem czegoś podobnego ale to wyjdzie na dniach jak się budynki skończą budować i kolejki zaczną kończyć i nowe zaczynać ...
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 10:33
Tygrysku...no to masz problem...nowego buga w grze ...na dodatek uderzającego w stan posiadania graczy
mam nadzieję, że dołożysz wszelkich starań by sytuacja się wyjaśniła i więcej nie powtarzała
btw
co z flotą której nie da się wycofać od sojusznika i perspektywą nowych fortec na TW ???
jakie jest stanowisko ADM???
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 10:50
Tygrysku...nie odpowiedziałeś na moje kolejne dwa pytania
sytuacja jest dziwna jak w czasie kiedy padały pytania o robiące się ponadwymiarowe jednostki...
a ADM nadal milczy...co nie przeszkadza jej usuwać posty na ten temat..
Ostatnio zmieniony przez Tessa Pon 07 Lis, 2011 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 10:58
A zgłoszenie coś da.... ?
Czy znów odkręcicie kota ogonem i wyjdzie, że zgłaszający są winni ??
/ pytanie retoryczne, podyktowane smutnymi doświadczeniami z okresu zgłaszania "błedu" o flotach..... /
Na marginesie : zniknęły mi kolejki z około 800 CWB...., nie ma ani wozów, ani surowców.
Niestety, nie mogę tego zgłosić, ani udowodnić, bo nie mam printscreenów....
Ponadto....dziwnie znów podzieliły mi się kolejki, mimo że nie przedłużałem Premium.... .
Chyba, że gra w Tauri ma polegać na dokumentowaniu wszelkich swoich kliknięć na 24 wyspach.....
_________________ "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było."
A. Milne
ŹDŹBŁO - łatwo dostrzegalny przedmiot w oku bliźniego, oraz trudno wymawialny wyraz dla obcokrajowca.... .
Ostatnio zmieniony przez Kazu_G Pon 07 Lis, 2011 11:00, w całości zmieniany 1 raz
na kilku wyspach rano musiałam ustawić do budowy torpedowce i mt bo zniknęły zakładki
natomiast na kilku mam gotowych po 26-28 cwp co od godz. 17 dnia wczorajszego kiedy porządkowałam swoje zasoby wybudować się nie mogło
nie będę robić zrzutów bo mi się nie chce
ale nie chcę takich niespodzianek szczególnie rano
nie korzystam teraz z bonusu inżyniera
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Ostatnio zmieniony przez Ela Pon 07 Lis, 2011 11:17, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Zgłoszenie wysłałem z dokładnym opisem. Zobaczymy.
Ciekawe natomiast jest jedno. Żeby mnie zbanować to ADM nie potrzebowała info na e-mail. Wystarczyło samo forum.
Taka to ciekawostka przyrodnicza.
Skora Adminie to nie Wy, to może ktos hackuje Wam serwer. Bo ja raczej nie jestem zainteresowany kasowaniem sobie kolejek i sypaniem surki do wody.
_________________ GB&BG
to głęboko... "
Ostatnio zmieniony przez mar2511a Pon 07 Lis, 2011 19:50, w całości zmieniany 1 raz
następny cud....
wysłałem na pewne(nie moje złoże surowców) flotę z zamiarem jego przejęcia.Flota dotarła na to złoże niebieskiego gracza...wywiązała się walka z duchami...Bój ten wygrałem przejmując kontrolę nad złożem surowców...
w 25 min po zakończonej walce wlatuje na to złoże moja druga flota....
post factum otrzymuję raport:
Twoja flota Flota_1320620788 lecąca z wyspy XXXX (000,000) na wyspę (000,000) gracza aleksikk z misją Atakuj, starła się z siłami wroga w bitwie i poniosła klęskę. Wszystkie jednostki zostały zniszczone, w związku z czym pełen raport z tej bitwy jest niedostępny
EFEKT....
Flota znajdująca się na wyspie XXXX (000,000) na planecie P3X-797 odparła atak floty gracza aleksikk lecącej z wyspy YYY(000,000)Wokół wyspy znajdują się szczątki w ilościach: 3034712D, 1938719M, 73695K, 0E.
wychodzi na to ze przywaliłem sam sobie....
ja rozumiem ...w realu można sie postrzelic w stopę ale tutaj chyba też...
czy odkryłem sposób na samokasowanie flot?
czy dostanę jakąś nagrodę?