Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Karczma » Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Idź do strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   » 
Poprzedni temat :: Następny temat
Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Autor Wiadomość
Kazu_G 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 11:46   Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......

Witam,

niektórzy są już po "goleniu".

Z wnioskami i dyskusją poczekam jeszcze do piątku, aż skończą się "bany" reszcie graczy,
w każdym razie:

ADM. napisał : cyt. "Usunięto te jednostki których liczba przekraczała możliwy do osiągnięcia w normalnych warunkach próg posiadania."

Otóż oświadczam Wam, że to nieprawda

Działanie ADM jest nacechowane złośliwością , rewanżyzmem i osobistymi animozjami.

Nie ma nic wspólnego z tym o czym pisali, a już na pewno z tzw. "sprawiedliwością i wyrównaniem szans".

Wiem, bo zobaczyłem stan swojego konta.... .

ŹDŹBŁO - łatwo dostrzegalny przedmiot w oku bliźniego, oraz trudno wymawialny wyraz dla obcokrajowca.... .

kyioshi
Rolnik

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 12:34   

ciekawe podejście administracji gry do cięcia flot jednych skasowali innym nie, twierdzę że w pierwszej pięćdziesiątce większość robiła lewe floty a kasują tylko niektórym, są, osoby które się nawet do tego przyznawały i nic im nie zrobiono nawet ani jednego punktu nie spadli w dół i taka jest wasza sprawiedliwość chylę czoło przed waszym śledztwem które tak długo trwało a przyniosło wybiórczą sprawiedliwość wymierzoną tylko przeciwko kilku graczom.

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 12:44   

kyioshi

zobacz w nocy o godz 4:oo czasu rzeczywistego wtedy gdy uaktualnią się statystyki

teraz nie zobaczysz nic, więc nie pisz o tym czego nie widać
PS możesz zobaczyć najeżdżając na wyspę ale statystyk floty już nie
Scott Taylor

kyioshi
Rolnik

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 13:10   

wiesz chodzi mi tylko o punkty strukturalne i tylko oto a flota na razie mnie nie interesuje właśnie tak sprawdziłem i zabrali tylko niektórym

AdminGry 
SuperMen
Administracja

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 13:18   

kyioshi poczekaj na przeliczenie statystyk, czyli ok 3:00 dnia jutrzejszego.

AdminGry 
SuperMen
Administracja

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 13:45   

Aktualizuje się o tej godzinie która widać w oknie statystyki.

Kazu_G 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 15:40   

Przepraszam,

zacytuję sam siebie, bo o to chodziło w temacie :
Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 11:46 Temat postu: Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Witam,

niektórzy są już po "goleniu".

Z wnioskami i dyskusją poczekam jeszcze do piątku, aż skończą się "bany" reszcie graczy,
w każdym razie:

ADM. napisał : cyt. "Usunięto te jednostki których liczba przekraczała możliwy do osiągnięcia w normalnych warunkach próg posiadania."

Otóż oświadczam Wam, że to nieprawda

Działanie ADM jest nacechowane złośliwością , rewanżyzmem i osobistymi animozjami.

Nie ma nic wspólnego z tym o czym pisali, a już na pewno z tzw. "sprawiedliwością i wyrównaniem szans".

Wiem, bo zobaczyłem stan swojego konta.... .

Dodam jeszcze, że były ZSRR nie powstydziłby się takiej "urawniłowki", poza brakiem "proporcji" w cięciu jednostek o wzięciu pod uwagę indywidualnych/odmiennych ścieżek rozwoju graczy możemy zapomnieć....

Ponadto : Ela zwróciła uwagę - Julia pisze już o cyt."nieoficjalnej" budowie flot, powód bana jest niezgodny z tym co zastałem na koncie,

a to, co napisała ADM , cyt. : "Usunięto te jednostki których liczba przekraczała możliwy do osiągnięcia w normalnych warunkach próg posiadania."

jest kompletnie nieprawdziwe

Jak wspominałem - dyskusja się rozwinie wtedy, kiedy wszyscy zobaczą stan swoich flot..... :-|

To, co zrobiliście z tzw. "bugiem", Wy Administracjo, i Wy - Święci Guanako,
można by skwitować powiedzeniem :

/wersja light/

"....dać pewnemu ssakowi z rzędu naczelnych bardzo, bardzo ostre narzędzie...."

///
Pozwoliłem sobie na kosmetyczną edytkę
AK

ŹDŹBŁO - łatwo dostrzegalny przedmiot w oku bliźniego, oraz trudno wymawialny wyraz dla obcokrajowca.... .

abebe1 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:12   

Spróbuję napisać spokojnie...
Deklarowałem wcześniej, że w przypadku przyznania się do sprokurowania całej awantury przez osobę odpowiedzialną za ład i porządek w grze, zgodzę się na całkowita likwidację moich flot. Niestety nie doczekałem się.
Doczekałem się natomiast wycięcia pancerników i cwp wyprodukowanych w kolejkach stoczni i koszar w "normalnym" trybie. Zostałem pozbawiony:

43.682 pancerników oraz 38.922 cwp, podkreślam - wyprodukowanych w czasie trwania konta premium oraz bonusu inżynier.

Powstrzymam się jeszcze przed stosownym i adekwatnym określeniem tej sytuacji. Oczekuję natychmiastowego zwrotu wskazanych ilości jednostek.
Ostatnio zmieniony przez abebe1 Sro 19 Paź, 2011 17:21, w całości zmieniany 1 raz  

kyioshi
Rolnik

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:29   

ależ oczywiście że poczekam zobaczymy kto stracił a kto ma względy administracji i zyskał i nie interesują mnie floty tylko punkty strukturalne :) i uważam jedno nie ma możliwości wejścia ponad 2 miliardy punktów bez robienia lewych flot spytajmy się wszystkich graczy co o tym sądzą :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio zmieniony przez kyioshi Sro 19 Paź, 2011 17:34, w całości zmieniany 3 razy  

Mikii 
Rolnik

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:50   

Nie było mnie dawno w grze. Zrezygnowałem własnie przez takie cyrki. Myślałem ,że administracja, sama gra się zmieniła. Wchodzę, a tu dalej to samo. Najpierw były cyrki z wchodzeniem na konto a teraz admini po paru ładnych miesiącach budzą się i kasują lewe floty. Jak byście reagowali na zgłoszenia i niszczyli takie bugi w zarodku nie było problemu, a tak ?
Niestety gracze byli zmuszeni do grania nie fair, bo by nie dali rady innym, wykorzystującym bugi. Teraz już bardzo ciężko będzie wam dojść do ładu.
Może w końcu wyciągniecie wnioski i zaczniecie reagować na zgłoszenia.
Ja to sie dziwie ,że ta gra jeszcze w ogóle funkcjonuje. Administracja usilnie zniechęca graczy, a Ci nadal się pchają do gry. Fenomen na skale światową ! :)

kyioshi napisał/a:
ależ oczywiście że poczekam zobaczymy kto stracił a kto ma względy administracji i zyskał i nie interesują mnie floty tylko punkty strukturalne :) i uważam jedno nie ma możliwości wejścia ponad 2 miliardy punktów bez robienia lewych flot spytajmy się wszystkich graczy co o tym sądzą :cry: :cry: :cry: :cry:

Ja pierwszy miliard dawno dawno temu miałem w 100 % uczciwie więc myślę ,że aktualnie 2 miliardy można by osiągnąć uczciwie

Julia 
SuperMen

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 17:58   

Mikii, reagowaliśmy na zgłoszenia. Naprawienie błędu i wyrównanie szans stało się możliwe dopiero, gdy odkryty został sposób jego aktywowania. Wcześniej nie można było nawet stwierdzić, czy błąd istnieje i na czym polega.

abebe1 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 18:00   

kyioshi:

teoretycznie, przy żelaznej konsekwencji (pilnowanie bonusu premium i inżyniera), rozbudowie wyspy bez "dziur czasowych", średnim czasie obecności przy kompie około 10 - 11 godzin (w moim przypadku... więcej), dbaniu o farmy i łowieniu "okazji" złomowych, jest możliwe znaczne przekroczenie progu, o którym piszesz ;-)

[ Dodano: Sro 19 Paź, 2011 18:04 ]
Takie texty jak ten wyżej Juliana, normalnie wyrywają mi podłogę pod krzesłem :shock:
Jak można nie zauważyć ogromnych skoków punktowych w statystykach?

Tym bardziej, że już po sześciu tygodniach gracze wysyłali zapytania o ten fenomen....
Julianie nie kompromituj się...

Ela 
SuperMen

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 18:07   

Abebe
PS nie są wykładnikiem mocy gracza, kyioshi nie może zrozumieć, że nie trzeba mieć wysokich budynków na wszystkich wyspach wystarczy stocznia 14 i koszary 7 aby klepać pancerniki i cwp do woli
budynki i technologie to inna sprawa
do zapewnienia surowców na flotę też potrzeba tylko lm, mt, i 1 ludek i magazyny
Scott Taylor

Szpaku 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 18:10   

Tak Julio reagowaliście, normalnie pęknę ze śmiechu zaraz. Ważne było dla Was tylko że konto premium jest wykupowane. Nic nie macie sobie do zarzucenia. Teraz usuwacie floty nie tylko nie legalne ale i uczciwie wyprodukowane. Kiedy otrzymam od Was dokładnie kiedy czego i ile wytworzyłem nie legalnie, chcociaż z jednego przyrostu. Ale to pewnie dla Was za trudne, najlepiej same pancki wykasować i myślicie że będzie po sprawie, wiecej napisze jak się zaloguje na konto w piątek.

Kazu_G 
Expert

Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 18:10   

Julia napisał/a:
Mikii, reagowaliśmy na zgłoszenia. Naprawienie błędu i wyrównanie szans stało się możliwe dopiero, gdy odkryty został sposób jego aktywowania. Wcześniej nie można było nawet stwierdzić, czy błąd istnieje i na czym polega.

....niestety, muszę zareagować na tę oczywistą nieprawdę.

Milion razy pisaliśmy o zgłoszeniach, to napiszę i milion pierwszy :
...tak, zgłaszaliśmy, pytaliśmy etc.

np. 03.05.2011r. - stosowny mail prześlemy ;-)

Usuwanie tylko ciężkich jednostek - to złośliwość i .......*

Dlaczego nie usunęliście proporcjonalnie ?? /przypominam - samo usuwanie uważam za pozbawione podstaw/

.....skrajny populizm..... :-|

Ostatnio zmieniony przez Kazu_G Sro 19 Paź, 2011 18:12, w całości zmieniany 1 raz  

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Karczma » Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Idź do strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   » 
Odpowiedz do tematu