Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Karczma » Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Idź do strony:  «   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Poprzedni temat :: Następny temat
Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Autor Wiadomość
Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Sro 26 Paź, 2011 09:18   

Darheus,

Wbrew temu co wielu może uważać mam dla ciebie wiele szacunku... Naprawdę...

Mi naprawdę " nie chciało się" robić tych jednostek...
Gromadzenie surowców, ustawianie kolejek... Nadmierny ból głowy... ;-)
Dziś, o ile dochodzenie Administracji było rzetelne, jestem w stanie udowodnić że tych jednostek "hurtowo" nie tworzyłem...
Grałem by się oderwać od kłopotów, nerwówki dnia codziennego w pracy...
Dalej podchodzę do gry w ten sam sposób... Ja się po prostu bawię...

Być może gdybym był ciągle nękany, podjąłbym wyzwanie i preparował owe jednostki cyklicznie, choć sam do końca nie jestem do tego przekonany...

Wbrew pozorom widzę różnicę pomiędzy 3700 a 100k... Naprawdę...

Drażni mnie jednak to że całe odium spadło tylko na graczy... Tylko i wyłącznie...
A to nie jest tak oczywiste...

Co do epitetów czy inwektyw pod Twoim adresem, myślę że nigdzie Cię nie obraziłem... Jeśli jednak, to przepraszam...

Mam dość specyficzne/spaczone :-P / poczucie humoru i dziwną manię posługiwania się cytatami... Niektórzy mają mi to za złe, ale szczerze mówiąc za stary jestem by to mogło się zmienić...

A, jeszcze jedno...

Tessa napisał/a:
John...każdy z nas aktywnych w offie graczy grał ''prawą'' flotą
lewa stała w rezerwie...

Nie tylko owe "lewe"... ;-)
Praktycznie nigdy nie operowałem w żadnej wojnie CAŁOŚCIĄ moich sił jeśli chodzi o jednostki latające... O lądówce nie wspominam bo to rozumie się samo przez się...
Patrząc z perspektywy czasu śmiem twierdzić że maksymalnie wykorzystywałem do 40% jednostek... Reszta służyła jako "poborcy podatkowi" i STAŁA w rezerwie...
Dziś mogę to napisać bo to już po fakcie... Około 60 a niekiedy nawet 70% jednostek stało okresowo na wyspach gdzie były budowane bądź uzbrajane LF jako ich osłona...
Podkreślam STAŁO...

Co do stanu posiadania...
Nie przedłożę listy... ;-)
Ale jeśli chcesz to poproszę kogoś o skan jednej z wysp na jednej z planet...
Sam się przekonasz że floty moje niekiedy stoją i butwieją bądź rdzewieją... :-D

Pamiętaj jednak że nie zawsze...na tej konkretnie wyspie stanęły wczoraj... Co bedzie dziś bądź jutro...Hmmm... się zobaczy...

[ Dodano: Sro 26 Paź, 2011 09:46 ]
PS.
Na innej z planet, na pewnej wyspie stoi w tej chwili około/strzelam/ 98% obecnych na tej planecie sił...
Jeśli chcesz to poproś niech ktoś to sprawdzi... Na PW podam ci planetę i wyspę...
Ale to dziś, i niekoniecznie do wieczora...

Tessa 
SuperMen

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 26 Paź, 2011 10:47   

Darheus
myślę, że właściwie na ten temat to powiedziałam już wszystko, dalsza rozmowa nic nowego już w tym temacie nie wniesie
przepraszam Cię za to ''zero'', ale ostatnio jakoś dużo tutaj słów Lady Pank to i do mnie się przyczepiło
mój udział w tej forumowej wojnie z Wami i ADM chciałabym uznać za zakończony
mając nadzieję, że obietnica Julii odnośnie poprawek w bonusach dojdzie do skutku

Darheus 
SuperMen

Wysłany: Sro 26 Paź, 2011 10:47   

Aga, ja również mam do Ciebie BARDZO WIELE szacunku.
Zdecydowanie więcej niż myślisz.
Przeprosiłem, tak jak obiecałem i ani przez myśl mi nie przeszło że mógłbym tego nie zrobić i że na przeprosiny nie zasługujesz.
Zrobiłeś kilkadziesiąt.
Wiem o tym.
Temat zamknięty.
Nie interesuje mnie twój stan posiadania ani gdzie stoją floty.
Dla mnie jesteś uczciwym graczem.
A czy moja opinia Cię interesuje czy nie.... Twoja sprawa.

Dziwię się że kolejny gracz z T1 pisze że flota STAŁA w rezerwie.......
Dla mnie to nie do pomyślenia.
Flota nie może stać bo się ją straci.....
Znałem kilku którzy graczy którzy odważyli się zostawić flotę na noc na swojej wyspie, albo nawet wykonali atak na farmę zamiast Fsa...
W tym drugim przypadku nawet ofiarna pomoc kolegów z sojuszu próbujących odbić atakującego nie przyniosła rezultatów. Atakujący zaczął odbijać wcześniej...
Ale cóż.
Może walka na T2 wygląda inaczej.
Ostatnio zmieniony przez Darheus Sro 26 Paź, 2011 10:48, w całości zmieniany 1 raz  

Aga Khan 
SuperMen

Wysłany: Sro 26 Paź, 2011 11:22   

Darheus napisał/a:
Dziwię się że kolejny gracz z T1 pisze że flota STAŁA w rezerwie.......

:-D
Ano...
Lubię niekiedy powspominać czasy I wojny Tauri, II...
Wesoło było wtedy i nikt z nas nie patrzył wilkiem na drugiego bo nie przejmowaliśmy się durnymi bugami...LF latały jak zaczarowane i stanowiły doskonałe narzędzie walki...

Darheus napisał/a:
W tym drugim przypadku nawet ofiarna pomoc kolegów z sojuszu próbujących odbić atakującego nie przyniosła rezultatów. Atakujący zaczął odbijać wcześniej...

W czasach bodaj I wojny Tauri przez kilka godzin blokowałem jednego z graczy Elity...
Wiem jak się tego "narzędzia" używa... :-P

No ale przepraszam za ten offtop...
Postaram się poprawić... :-D

PS.
Za kilka minut to już nie będzie aktualne...

Cytat:
Tauri World Szpieg uzyskał informacje o statkach. 2011-10-26 11:23:27
> > Szpieg pochodzący z wyspy xxx () na planecie ? po dotarciu na wyspę y (), należącą do gracza Aga Khan odkrył następujące statki:
> > jednostka ilość
> > Lekki myśliwiec 6982
> > Ciężki myśliwiec 127508
> > Torpedowiec 100000
> > Fregata 132
> > Krążownik 9000
> > Pancernik 7562
> > Raider 7000
> > Mały transportowiec 900
> > Statek zwiadowczy 3
> > Latająca Forteca 1
> > Zbieracz 1

Nie liczyłbym jednak zbytnio na to że to jest wszystko z tej akurat planety... 8-)
Ostatnio zmieniony przez Aga Khan Sro 26 Paź, 2011 11:26, w całości zmieniany 1 raz  

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Pozostałe tematy » Karczma » Cięcia Flot, czyli "sprawiedliwość" wg ADM......
Idź do strony:  «   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Odpowiedz do tematu