wiem, kolejny dowód na to, że:
"zmiana bonusów przez Andree nie była wykonana rzetelnie"
Zastosowana powinna być gradacja w bonusach, czego nie ma...
Po pakiecie ofensywnym, który przygotowuje, czas przyjdzie na bonusy - tak mi się zdaje, że zmienimy znów trochę...
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
witam mam takie pytanko czy budować moduł super działa powyżej 26 czy jest sens a pytam bo wg opisu działo to służy do rozwalania platform czyli na lagikę dalej nie uczestniczy w walce ( myślę ze admini zapożyczyli to z gwiezdnych wojen ) pytam bo nieraz są raporty gdzie gościu leci z 300 modułami super działa ale pytanie czy to nie jest tylko balast
SD (Super Działo) to najsilniejsze działo, którego głównym celem jest możliwość niszczenia platform, lecz jest także działem, które posiada najwyższy atrybut ataku z pośród dostępnych, a nadmienię, iż bierze udział w walce jak każde inne działo...czyli niszczy flotę wroga.
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)