witam wszyściuteńkich młodych, starych, zarośniętych, łysych, czerwonych,żółtych,czarnych i białych myślę że nikogo nie pominąłem no i tych co pominąłem
No takiego przywitania jeszcze nie widziałam .Oczywiście witamy Cię w gronie i
zapraszam do udzielania się w przeróżnych tematach ważnych i mniej ważnych .
_________________ "Czasem życie jest okrutne i potrafi mocno zranić"
Pozdrawiam :*
Witam jestem Tomek z Wrocławia mam 20 lat..... i co tu jeszcze a jestem nie palący
A tak w ogóle witam wszystkich mam nadzieje ze mi się będzie dobrze w to grało.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 517 Skąd: małopolska
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010 16:24
witam wszystkich mile tutaj spędzających czas :)
mam na imię Teresa,jestem z południa Polski
myślę,że będę się tutaj dobrze bawić :)
pozdrawiam Was cieplutko
Miejsce zamieszkania: Łódź
Stan cywilny: wolny
rozmiar buta: 1000500100900 :P
Osoba ucząca się i jednocześnie pracująca. Do gry zachęciła mnie reklama na wp,postanowiłem kliknąć i zobaczyć. Jako pierwsze wrażenie gra spodobała się,bo jest dość niecodzienna.
Posiadam jakieś tam doświadczenie z gier typu ogame,space pioneers,space-elite,trochę plemiona i ikariam. Na koniec dodam,że posiadam doświadczenie z moderowania forum delirium jak i również funkcji GO i SGO w tamtejszej grze.
Trochę piszę opowiadania i jedno usiłuje już od ponad pół roku skończyć :lol:ale nie wychodzi mi to.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 50 Skąd: podkarpackie
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 21:32
Witam wszystkich. Gram od tygodnia. Gra bardzo mi się podoba, niezwykle podobna do Ogame, ale wydaje mi się, że nie zabiera tyle czasu. Życzę wszystkim powodzenia!