Miło mi było współpracować abebe, choć była to "współpraca" po dwóch różnych stronach barykady, to zawsze miło mi było porozmawiać z Tobą, jako z Sąsiadem :)
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Pon 27 Cze, 2011 20:39
witaj moja imienniczko :)
mam nadzieje, że nie pozwolisz się zdominować tym wszystkim facetom tutaj na Tauri
tym grającym aktywnie i tym aktywnym na forum :)
powodzenia w lotach :)
_________________ GB&BG
----------------------------------------
"Niezależnie od tego, jak wielki jest
twój sukces, czy jak tragiczna klęska,
mniej więcej miliard Chińczyków ma
to głęboko... "
Witam wszystkich!
Jednak muszę również pożegnać wszystkich graczy w Tauriworld.
Rezygnuję z gry dzięki graczowi Gog666. Ma on zamiłowanie do nękania słabszych (ja 6 000 000 pkt., on 19 000 000 pkt.). Zrobił sobie z moich wysp farmy, atakował mnie cały czas i znudziło mi się granie z takimi typami jak On. Szkoda, że nie atakował silniejszych cwaniak.
Pozdrówcie go ode mnie.
Pozdrawiam.
Paweł.
Piszpan Jan [Usunięty]
Wysłany: Pią 08 Lip, 2011 11:49
T1 czy T2?
Jeśli T1, to daj koordynaty na PW...
Może coś się zaradzi...
i długo jeszcze nie będziesz dawał sobie samemu rady ;)
_________________ Ponieważ naturalne instynkty człowieka prowadzą go do grzechu, wszyscy ludzie są grzesznikami, wszyscy grzesznicy zaś idą do piekła. Skoro każdy idzie do piekła, to znaczy, że spotkasz tam wszystkich swoich przyjaciół. Niebo musi by zatem zamieszkane przez jakieś raczej dziwne istoty, zabiegające o znalezienie się w miejscu, gdzie będą przez całą wieczność brzdąkać na harfach.
Witam szacowne Towarzystwo
Załozyłem to konto na prośbę mojego sąsiada i serdecznego przyjaciela. Dostałem zadanie zapoznania się z wpisami abebe oraz wyrażania opinii w Jego imieniu do czego mnie osobiście upoważnił. Mam nadzieję, że uda mi się godnie reprezentować mojego sąsiada.
Witamy serdecznie
Sąsiedzie Abebe postaraj się zrobić to w miarę szybko bo problemów mamy bez liku i to raczej pilnych.
Jak kurtuazja to z pompą
_________________ Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień.
Scott Taylor
Ostatnio zmieniony przez Ela Czw 10 Lis, 2011 16:39, w całości zmieniany 1 raz