nie dawaj nowego tematu . W razie jak chcesz cos znalezc to sa na dole ikonki Home , Użytkownicy i Szukaj . Wchodzisz w Szukaj piszesz to co chcesz wiedziec lub czegos nie wiesz a jak juz nie bedzie to wtedy zakladaj nowy temat bo tak bedziesz dostawał upomnienia . Pozdrawiam i zycze miłej i owocnej gry . No i w razie od tego sa tu moderatorzy zeby do nich napisac i zapytac co i jak .
_________________ CHMS
63 dni chwały. . .
Manum Auxilii
Ostatnio zmieniony przez ukraina1971 Sob 19 Lut, 2011 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Muad'Dib [Usunięty]
Wysłany: Sob 19 Lut, 2011 13:50
Dokladnie sidwolf z racji tego iz jestes nowy sugeruje przeczytac regulamin forum:)narazie bez upomnienia:)pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Muad'Dib Sob 19 Lut, 2011 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich.
Marek wiek 26 lat, z okolic Szczecina, przyszły inż budownictwa - obecnie majster na dużej budowie - osiedle wielorodzinne.
Pozdrawiam i życzę miłej gry.
W grze Korso, w świecie realnym Radek, mam 38 wiosen na karku.
Poza grywaniem w sieci mam inne pasje, są nimi Historia Polskiego Państwa Podziemnego i śpiew w kapeli hard rockowej. Jeśli chcecie posłuchać to link jest poniżej :).
O swoim zawodzie opowiadać raczej nie chcę, bo praca nie sprawia mi żadnej satysfakcji - mus to mus.
Pochodzę z okolic Wrocławia.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
Ostatnio zmieniony przez Korso Pon 14 Mar, 2011 13:51, w całości zmieniany 1 raz
abebe [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Mar, 2011 16:03
Klimat niezły...
ale troszkę krytyki pod adresem wokalistki... musi znaleźć swój styl bo obecny trąci nieco znaną piosenkarką... Wiesz o kogo chodzi....
Będziesz miał wspólne tematy z kazu_g grającym na T1
Powodzenia w grze, nastaw się na hard rock a nawet metal z domieszką trashu... na tauri
Mam wrażenie, ze nieuważnie przebrnąłeś przez stronkę. Wysłuchałeś tylko pierwszego linku, który jest odnośnikiem do starej płyty i wokalistki która na niej śpiewa. A dziś to już historia.
Na tym samym odtwarzaczu mp3, poniżej masz jeszcze 4 inne utwory, gdzie śpiewa już wokalista, czyli ja :). Nowo wydana płyta nosi tytuł "Niebyt".
Jest znacznie ostrzej i zdecydowany mocniejszy wokal.
Z mojej strony mogę zaręczyć, że będzie trashowo na Tauri :).
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Korso Wto 15 Mar, 2011 05:44, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 17 Mar, 2011 14:38
witam wszystkich .na imię mam andrzej kotlina kłodzka hehe wieku nie będę pisał bo sie przerazicie iż dziadzia gra w takie gry i słucha takiej muzy jak wy hehe co do do waszej dyskusji o tej muzie to faktycznie z racji wieku mogę powiedzieć że słychać w tle black sabath to jest dobry hard rock fajnie sie go slucha ale wokal też niezly. pozdro nq
Dobry,
Maciek, z górnego śląska. lat 27 dyspozytor w jednym z zakładów produkcyjnych w zabrzu.
abebe [Usunięty]
Wysłany: Czw 19 Maj, 2011 15:09
Dziękuję Wszystkim Forumowiczom z miło spędzone chwile w Waszym gronie.
Przepraszam bardzo wszystkich, których skrzywdziłem swoimi postami, przepraszam wszystkich, których obraziłem.
3majcie się razem.
btw
dziś o godzinie 15.50 wysłałem mail'a zawierającego moją rezygnację, prosbę o likwidację konta oraz usunięcie wszelkich danych osobowych. Czas start
To pierwszy etap pożegnania z Tauri, będę jeszcze grał przez jakiś czas, lecz już na zupełnym luzie...
O decyzji zakończenia gry na serwerze T1 powiadomię z pomocą zaprzyjaźnionych forumowiczów.