Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 18:54 Pożegnanie i prośba...
Szanowny Panie Adminie.
Podjąłem decyzję o opuszczeniu Forum gry Tauri World.
Byłbym mocno zobowiązany, gdyby zechciał Pan dokonać kasacji konta "Piszpan Jan"
Ponoć trzeba meilem takową rzecz zgłaszać, lecz byłbym wdzięczny za przychylenie się do mej prośby...
Szanowni Gracze/ Forumowicze!
Jeśli kogoś uraziłem w swych postach, serdecznie przepraszam... Nigdy nie było mym zamiarem kogokolwiek obrażać.
Podjąłem decyzję o zakończeniu mej przygody z Forum gry. W grze jeszcze pozostaję...
Póki co.
Wszystkim życzę powodzenia.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam...
Łotrzyk a niecnota...
Huncwot a ladaco...
Aga Khan vel Piszpan Jan vel TB. Wiek... coś koło pięćdziesiątki...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 506 Skąd: małopolska
Wysłany: Sob 27 Sie, 2011 12:11
Administracja marzy...a marzenia się spełniają, jeżeli tylko damy im na to przyzwolenie...
by na forum pozostały tylko świeżynki, by w końcu Ci wiekowi gracze na forum z dużą wiedzą o grze zamilkli na zawsze, by nie psuli reputacji gry, by nie trzeba było po nich sprzątać, napełniać kosze ich wydumanymi pretensjami i zgłoszeniami bugów w grze...
Bravo Adminie...myśli już nie dokończę...nieraz ją słyszałeś w sb...
powiedz...jesteś z siebie zadowolony?
Odszedł z tego forum gracz, który nie jeden błąd wyjawił z tej gry, na jego pomoc liczyć Tu już nie możemy. Krąg ludzi zaangażowanych w naprawę gry znów się zwęża...
Do czego to doprowadzi szybko się przekonamy !
_________________ Pomoże tylko ten, kto zna Odpowiedź....
Odpowiedź zna tylko ten, kto Gra...
Gra tylko ten, kto wie jak...
______
Ban 24h na Forum trwa w rzeczywistości ponad 48 godzi - ot mała nieścisłość... :)
Powtarzam, użytkownik forum Piszpan Jan został usunięty na prośbę własną. Administracja nie ma powodu aby być z tego faktu zadowoloną, ale postąpiła zgodnie z tą prośbą.
Jak każdy gracz, Piszpan Jan był osobą mile widzianą na forum, a dzięki swemu doświadczeniu był nieocenioną pomocą dla innych graczy.
dziś wszedłem w jakiś stary temat i czytam, czytam i czytam a potem patrzę i otwieram oczy rozmawiali ze sobą: Piszpan Jan, Muad'Dib i abebe - sami usunięci a mieli ze sobą po ponad 300 postów - może więc już wystarczy tych usuniętych?
ps. nicki wyglądały dokładnie tak jak zacytowałem powyżej bez cyferek itp.
_________________ "Albania to był raj..."
paulwawa [Usunięty]
Wysłany: Sro 19 Paź, 2011 11:11
W związku z brakiem pozytywnej reakcji forumowiczów do szczytnego celu jakim jest robienie porządków z cwaniakami, ciągła nagonka na ADMIN'ów za niedopuszczanie do konstruktywnych reform, zwracam się z uprzejmą prośbą do ADMin'ów by wykasowali moje konto na Forum...
pozdrawiam czytających i bojących się zająć swoje stanowisko ze względu na przyszłe zemsty cwaniaków, nie mogę występować w Waszym imieniu sam, nic to nie daje jak widzicie...
Dzięki za słowa poparcia na priv, zdziwilibyście się kogo :)
Takie prośby proszę przesyłać tauri-admin@tauriworld.com, podając login forum. Mail musi zostać wysłany z maila na którym założone jest konto na forum.