Strona główna Zdjęcia z gry Jak grać Tauripedia Zagraj za darmo
                          Home Użytkownicy Szukaj Rejestracja Statystyki

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » wycofanie floty podczas ataku Poprzedni temat :: Następny temat
wycofanie floty podczas ataku
Autor Wiadomość
bastard79
Newbie

Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 11:05   wycofanie floty podczas ataku

jeszcze jedno pytanie

jestem atakowany, wiec robie zasadzkę i podstawiam flotę przed atakiem, rozpoczyna się walka, atakujący widzi podczas pierwszej rundy ze mam spora przewagę jednostek i wycofuje jednostki,

czy w takim przypadku ktoś ponosi jakiekolwiek szkody ? w koncu runda trwała jakąś minutę, a nie widzę zadnego raportu

jezeli on wycofuje jednostki bez ponoszenia jakichkolwiek strat to w wtedy cała gra jest bez sensu, bo on moze sobei atakowac ile che i wycofywac wojska bez konsekwencji, a jedyną szansą na zezłomowanie gościa to tylko bezpośredni atak jak nie bedzie zalogowany. jak robi FS, nie ma mozliwosci namierzenia goscia, i zezlomowanie to szansa 1 na milion oczywiscie jezeli gracz jest kumaty.

Theak
Wyjadacz

Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 12:15   

starczy go zeszpiegować i wysłać na niego atak w takim momencie, że jak wróci to po 2-3 sekundach walka się rozegra. Trochę kombinowania z tym jest, ale nie jest to trudne.

bastard79
Newbie

Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 14:14   

chyba jeszcze nie doszedłem do tego momentu w grze aby szpiegować ;/

Forum TauriWorld - Gra Online Strona Główna » Wprowadzenie do gry TauriWorld » Pytania graczy, pierwsze kroki w grze » wycofanie floty podczas ataku
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi